directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 10 de maig de 2024 11:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 9 d'octubre de 2007 05:00 h

Rivera crea escola

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

ciutadans rivera albert
Comparteix
   


Albert Rivera ha creat escola, i no parlem dels seus discursos al Parlament -fluixets fluixets- ni de l'eufòria que desferma dins del seu propi partit, que ja va intentar expulsar-lo fa uns mesos. Ens estem referint a la moda d'aparèixer nu als cartells de propaganda electoral.

Ara hem sabut que dos candidats a les municipals colombianes han copiat l'estil Rivera i es mostren tal com van venir al món als seus respectius pòsters electorals. Un d'ells és Ariel Rodríguez, candidat a Cúcuta, i l'altre Neil Medina, que es presenta per la ciutat de Barranquilla.

imatge

imatge


La casualitat ha volgut que ambdós candidats, que no es coneixen, coincidissin en "l'estil Rivera" alhora de vendre's com si d'un tros de carn es tractés. Ignorem si també s'han curtit amb el waterpolo com és el cas del "ciutadà" de la Garriga, però coincideixen en Rivera al treure importància a l'anunci i reivindicar el seu programa electoral.

En qualsevol cas, esperem que els candidats Colombians tinguin més programa electoral que Rivera i així, si aconsegueixen representació per carambola com passà amb Ciutadans, almenys no es quedin en pilotes i sense saber què dir.  El dia a dia de Ciutadans ha confirmat el que reflectia el pòster: molta aparença i cap mena de programa.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.