directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 15 de febrer de 2017 05:00 h

L’enquesta per telèfon de C's que qüestiona Arrimadas

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


És ben sabut que els partits polítics tenen un ull posat al dia a dia i un altre a les properes eleccions, cosa que els porta a manejar enquestes internes d’intenció de vot. Ciudadanos, però, va un pas més enllà i està duent a terme un sondeig telefònic preguntant sobre la fiabilitat d’Inés Arrimadas, segons explicat una lectora de directe!cat. Volen saber quina fiabilitat té, o és que no es fien d’ella com a cap de l’oposició a Catalunya i estan pensant en un recanvi pels propers comicis, aprofitant que l’han feta portaveu de l’executiva a nivell espanyol?

La lectora explica que l’enquestadora va dir-li que trucava de la suposada empresa d’enquestes ‘infoactualidad’ i que el qüestionari era d’“actualitat política”. En cap moment li va dir que trucava per encàrrec de Ciudadanos, però se li va veure el llautó molt aviat. Abans, però, li va preguntar a qui va votar tant a les últimes eleccions catalanes com espanyoles i a qui votaria en els propers comicis al Principat o a l’Estat. A més, també es va interessar sobre si la persona era de dretes o d’esquerres, si era independentista, i si se sentia més aviat catalana o espanyola. També va demanar l’opinió al voltant del referèndum, donant tres opcions:

1. Vull que se celebri i votaré Sí

2. Vull que se celebri i votaré No

3. No vull que se celebri

Acabades les qüestions per encasellar la potencial electora, tot va girar entorn Ciudadanos i, sobretot, la cara visible a Catalunya. “Quina opinió li mereix C’s? De l’1, els votaria, al 4, no els votaria mai”. O bé: “L’equip de Ciudadanos a Catalunya és bo o dolent?”. O bé: “Creu que Ciudadanos està preparat per a governar Catalunya?”. La pròpia Arrimadas deia diumenge passat que sí. No obstant, la formació no ostenta ni una alcaldia a Catalunya, ni forma part del govern a cap comunitat autònoma espanyola.

Ara bé, el gruix de l’enquesta va girar al voltant d’Arrimadas: “Vostè creu que Inés Arrimadas està més a l’esquerra del seu partit, o bé més a la dreta?”. “La veu molt o poc als mitjans de comunicació?”. “És renovadora?”. “És un referent de l’oposició?”. “Com la veu com a cap de l’oposició?”. “És una persona dialogant?”. I, per últim... “És Inés Arrimadas una persona fiable?”. El fet d’impulsar la pròpia enquesta potser ja respon la pregunta per part de qui ha impulsat aquesta investigació sociològica. 



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
15 de febrer de 2017, 12.08 h

El que hauria de fer "l'Arrambada" és tornar a casa seva a espabilar als seus "paisanos" i deixar de donar lliçons a qui els manté. Com podríem acceptar que ens governés un/a colonitzador/a com ella o Dante Fachín que fan tot el possible perquè seguim sent una colonia explotada? Que s'han begut l'enteniment? Va, home, va, que a Jerez de la Frontera i a la Pampa hi manca gent!


Valora aquest comentari:   votar positiu 64   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de febrer de 2017, 12.06 h

Com ells diuen, con su pan se lo coman!


Valora aquest comentari:   votar positiu 43   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.