directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 14:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 15 de desembre de 2010 05:00 h

Els polítics catalans, desapercebuts a Wikileaks

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


Per si encara quedava algun dubte que sense Estat propi no s'és ningú internacionalment, unes cerques ràpides a CableSearch, una eina que permet fer cerques sobre els continguts dels cables filtrats per Wikileaks, permet veure ràpidament la poca importància, i per tant la poca presència, que tenen els polítics catalans al web de Julian Assange i per extensió el trist paper a la diplomàcia internacional.

Mentre que hi ha nombroses aparicions del president del govern espanyol i els seus ministres, la presència del president en funcions de la Generalitat, José Montilla, es limita al suport que va expressar Montilla al nomenament de Carme Chacón com a ministra de Defensa espanyola. Fins i tot Artur Mas, hi apareix en més ocasions que no pas el president del país, pel pacte amb Zapatero sobre l'Estatut i per les seves consideracions després de la independència de Kosovo.

També té dues referències el vicepresident del Govern en funcions i expresident d'ERC, Josep-Lluís Carod Rovira, que hi apareix com a Josep Carod-Rovira. Ni Joan Saura, Joan Herrera, Joan Puigcercós, Ernest Benach, Joaquim Nadal, Antoni Castells, Montserrat Tura, Felip Puig, Josep Antoni Duran i Lleida, Alícia Sánchez-Camacho o Albert Rivera, apareixen a cap cable. O com a mínim, fins avui. 


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de desembre de 2010, 07.30 h

Perdona però al cable on surt en mas tambe hi surt en puigcercos, el que passa es que l'auto s'ha equivocat l'ha anomenat "joan puig".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.