directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 10 de desembre de 2010 05:00 h

Reagrupament abaixa la persiana

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


La formació de Joan Carretero sembla que comença a plegar veles després dels pèssims resultats als comicis al Parlament de Catalunya. Reagrupament Independentista està sota mínims i, per aquest motiu, anirà passant el forrellat a la majoria de les seves seus malgrat que assegura que continuarà amb el projecte polític des de fora de la cambra catalana. Només l'oficina de Nou Barris, districte on la formació va recollir uns modestos resultats, romandrà oberta després que així ho decidís la Junta Directiva Nacional reunida a Vic el passat dissabte que també va ratificar el tancament del que ha estat el quarter electoral de RCat durant la campanya, situat a Passeig de Gràcia i vinculada al mític Miquel Calzada 'Mikimoto'.

D'aquesta manera, la formació de Carretero comença a acomiadar-se de facto del panorama polític català i ja han aparegut veus que plantegen la reconversió del partit en una 'associació cultural' en vista de les previsions que apunten a un degoteig de baixes cap a la formació de Joan Laporta, Solidaritat Catalana per la Independència, a qui alguns acusen d'haver estat el responsable de tots els mals de Reagrupament.









MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
Andreu fletxa l'Hospitalet
13 de desembre de 2010, 00.00 h

per aquells de fora de l'Hospitalet ... aquí teniu tot el que ha fet el "possible-especulador" d'en Laporta a L'hospitalet :
Comprar terrenys protegits i d'ús com a parc agrari i reserva d'aqüífers per a poder reqüalificar-los i fer gratacels ... puta pena als que heu votat a un possible-xoriço !!!

http://salvemlazonaagricolha.blogspot.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Marc fletxa Cacalunya
12 de desembre de 2010, 01.43 h

Joder, sí que fa fàstic Directe.cat, sí... Subvencionats per ESguerra i el seu amic submarinista Lapota i els tres tenors... Sou sida, feu veritable fàstic. Només sabeu abocar merda sobre els que realment treballen pel país...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
12 de desembre de 2010, 00.28 h

#18. Ja ho se...La gallina!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
11 de desembre de 2010, 18.32 h

#12 mes llarga...mes llarga no ho se qui dels dos "messies" la te mes llarga., ara si qui se qui es el doctor i el mister. consulteu la novel.la i sobre tot llegiu be el final.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
11 de desembre de 2010, 18.26 h

Aquest gran patriota anomenat Joan LAPORTA es un dels milers de catalans que varen aval.lar i amb moltes ganes i amb un gran SI, la gran estafa mai soferta per la nació catalana en forma de REFERÈNDUM pel ESTATUT. (li va demanar el seu gran amic convergent MAS) ...o potser va ser el Zapatero, que es del Barça (diu ell) ... o bes a saber si el DURAN LLEIDA va ser el qui li va fer arribar la papereta del SI a favor del ESTATUT. Estatut que només hens podia que "portar grans avenços" tal com ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Reagrupat fletxa Girona
11 de desembre de 2010, 13.21 h

Quina fixació no hi ha en buscar la vida de Reagrupament. Ho hem de reconèxer - no hem tingut la confiança d'un electorat poruc que no ha confiat en la única estatègia possible o no se n'ha volgut assabentar --ell sabrà per què - o ha llegit premsa desfavorable ( no sempre justa ) fins la vigília - a voltes no n'hem sabut més o no hem dispossat de diners - o se li ha arronsat el melic amb la proposta de Proclamació, per altra banda la única viable segons jurisprudència internacio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Joan fletxa terrassa
11 de desembre de 2010, 10.08 h

Totalment d'acord amb #14, la gent de Rcat és molt vàlida, i han treballat moltíssim, a mi personalment em va saber molt greu que no poguèssin entrar al parlament, però tinc claríssim el que els hi va fallar, el seu fanatisme cap al sr.Carretero, allò de "serem els teus soldats!", autodefinint-se com el independentista més treballador, el més pur, net, i els que havien arribat abans, els de "pedra picada". Heu fet un discurs molt excloent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Mengano fletxa Barcelona
11 de desembre de 2010, 06.02 h

El Sr. Carretero no es un lider de masses. Parla amb un to de veu depressiu i poc entusiasta, es va oblidar completament de la forma. No es venen missatges sino actituds. "Som una nació, independència", això és molt fàcil de dir, ara falta tenir L' ACTITUD i transmetre IL.LUSIÓ, ALEGRIA, OPTIMISME, ENERGIA, PASSIÓ etc......Aquest paio era un "muermo" depriment que només de sentir-lo parla t' entraven ganes de llançar-te a la claveguera. Jo vaig votar al Laporta. Senyor Carretero: ACTI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Andreu fletxa l'Hospitalet
11 de desembre de 2010, 00.31 h

El dia que algú escrigui un llibre entorn a tot el que ha fet SCI ( alies SI ) per arribar al Parlament .... ningú el creurà .... i fins aquí puc dir ja que tothom considera Laporta el bon jan de la peli. Temps al temps.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
10 de desembre de 2010, 23.43 h

Als de SI i Reagrupament: Podeu deixar de tocar els collons i jugar a veure qui la te mes llarga o encara durara gaire mes la cosa?. Als que us hem votat ens la porta fluixa aquest joc. Aqui no sobra ningu, entesos?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.