directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 2 de desembre de 2010 05:00 h

Els SMS de José Bono

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

sms, mòbil
Comparteix
   


Poques vegades un SMS havia generat tanta polèmica al PSC. En aquest cas, es tracta del missatge de mòbil del president socialista del Congrés dels Diputats, José Bono, al seu amic Josep Antoni Duran i Lleida, portaveu de CiU a Madrid, on l'expresident manxec felicitava Duran per la victòria a les eleccions d'aquest diumenge.

L'SMS de Bono no ha estat gens ben rebut pel carrer Nicaragua, que a més d'apagar els focs interns veuen com des del PSOE no dubten a fer llenya de l'arbre caigut. El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, va assegurar aquest dimarts que 'l'alegria' que Bono va escenificar felicitant CiU en la nit electoral evidencia que 'simpatia pels socialistes catalans no té'.

Bono ja li ha tornat la clatellada, i ha replicat de manera enverinada que s'ha de ser 'comprensiu' amb Zaragoza, ja que qualsevol pot 'posar-se nerviós' després de patir un 'sever revés electoral'. A més Bono ha afegit que sabia abans que Montilla que el tripartit estava 'esgotat' però que no ho va dir per cortesia.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
carles fletxa barcelona
5 de desembre de 2010, 02.41 h

aixo els hi esta be als del psc!! tant de temps seguint ordres del psoe en contra dels interessos de catalunya i aixi els hi ho paguen. llastima que no encara sera poc.. aixo si, no n´aprendran pas i seguiran amb el mateix comportament submissiu. PATETICS!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.