directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Cerdanya doble fletxa Dimarts, 30 d'octubre de 2018 21:04 h

Masella inaugurarà la temporada d'esquí aquest dijous dia 1

És la data d'obertura més primerenca de la història de l'estació i li permetrà oferir mig any d'esquí

ACN Masella.-L'estació de Masella estrenarà la temporada d'esquí aquest dijous dia 1. D'aquesta manera es convertirà en la data d'obertura més primerenca de la història de l'estació i dels Pirineus. La temporada passada ja va obrir molt aviat; el 13 de novembre. El dijous solament hi haurà una pista operativa, Coma Oriola. I a partir del divendres dia 2 de novembre, si les condicions ho permeten, ampliaran el nombre de pistes obertes amb el sector de la Tosa. L'estació romandrà oberta ininterrompudament, inclosos feiners de dilluns a divendres, si les condicions de la neu ho permeten. Ara, acumula gruixos de neu pols entre els 20 i els 50 centímetres. Amb aquesta obertura tan primerenca, Masella oferirà la temporada d'esquí més llarga dels Pirineus, amb mig any d'esquí.

A partir del dia 2 de novembre s'aniran obrint sectors, de manera progressiva, per tal d'oferir el màxim nombre de pistes i remuntadors.Gràcies a les baixes temperatures que registra l'estació des del passat dissabte dia 27 d'octubre, han pogut treballar intensament amb la xarxa de la neu produïda.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.