directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 07:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Tarragonès doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 13:52 h

Dos detinguts a Tarragona per conduir sota els efectes de l'alcohol i negar-se a fer les proves

Un dels conductors va ser també arrestat per circular amb el cotxe sense haver obtingut mai el permís

ACN Tarragona.-Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes a Tarragona per conduir sota els efectes de l'alcohol, no sotmetre's a les proves i, en un dels casos, per circular sense haver obtingut mai el permís. Els agents van aturar-los en un control situat aquest diumenge al punt quilomètric 17,5 de la carretera T-11. En tots dos casos presentaven símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. El primer detingut, de 50 anys, va donar d'1,04 mg\/l en la prova d'alcoholèmia, superant quatre vegades la taxa permesa. A més, van descobrir sota el seient de l'acompanyant dues ampolles de begudes alcohòliques completament buides. Així mateix, el conductor no va col·laborar a l'hora de realitzar les proves i no va acreditar disposar del permís de conduir.

Els Mossos van detenir-lo per tres delictes contra la seguretat del trànsit: per conduir sota els efectes de l’alcohol, negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia i conduir sense haver obtingut el permís de conduir. En el cas del segon detingut, un home de 31 anys, va donar un resultat de 0,85 mg\/l en la prova d'alcoholèmia. En la segona prova va arribar a expirar un total de cinc cops l'etilòmetre per tal d'entorpir la tasca dels agents. Per aquest motiu, els mossos van detenir-lo per un delicte contra la seguretat viària atès que conduïa sota la influència de begudes alcohòliques i per negar-se a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia. Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.