directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 11 de febrer de 2011 05:00 h

El PSC-BCN sí que fa campanya per Hereu

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

PSC, Jordi Hereu, PSC-Barcelona, primàries
Comparteix
   


L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s'ha fet l'ofès per les crítiques de Montserrat Tura contra l'aparell del PSC barceloní, a qui acusa de fer campanya activa a favor d'Hereu de cara a les primàries que dirimiran qui ha de ser el cap de llista socialista a les eleccions del 22 de maig.

Hereu va qualificar les crítiques d''insultants' i va assegurar que era intolerable que Tura hagués estès 'ombres' sobre la neutralitat de la federació socialista barcelonina durant el procés. La pròpia web del PSC barceloní també 'deixa clara l'absoluta neutralitat de l'organització en el procés de primàries'.

Però, sense conèixer les interioritats del PSC, qualsevol ciutadà de Barcelona pot veure perfectament com alguns locals socialistes situats a peu de carrer fan campanya descarada per Jordi Hereu, situant el logotip de la seva candidatura just a la porta d'entrada del local. Aquest és el cas, per exemple, de la seu que el PSC-Eixample té al carrer Roger de Llúria, inaugurada el setembre de l'any passat com a punt de contacte directe dels socialistes amb la ciutadania.

Però si bé aquesta era la funció del local fins fa quatre dies, durant la campanya de les primàries s'ha transmutat en la seu electoral d'Hereu, sense que això hagi comportat la retirada de cap dels logotips oficials del partit. La lectura que en fa el ciutadà que passa per davant, doncs, és clara: 'PSC-BCN/Jordi Hereu-Ciutadà de Barcelona'.

A Tura, en canvi, el PSC barceloní tan sols li ha cedit un petit despatx en un primer pis de la seu del carrer Pau Claris.


PSC-Barcelona i Jordi Hereu 2011

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Salvador fletxa Girona
11 de febrer de 2011, 09.21 h

Ja poden fer tota la campanya per l'Hereu que vulguin, que l'actual alcalde de Barcelona és un cadàver polític en tota regla, tal com ens va mostrar excel·lentment el Polonia de fa tres setmanes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan fletxa bcn
11 de febrer de 2011, 09.05 h

Quin article més tendencios!!! La pobre senyora Tura, arraconada a un despatx infecte, sense la guardia de corps periodistica ha manegat des del Parlament, sense el recolzament del carrer Nicaragua...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 de febrer de 2011, 08.40 h

Lògicament els del PSC-Barcelona tenen motius per sentir-se ofesos, que vingui una dona de Mollet a enriure's-en d'ells, com si fossin una colla d'incompetents no els hi deu agradar gaire. Na Montserrat Tura haurà de cercar ajut del PSC-Mollet no pas del PSC-Barcelona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.