directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 13:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 27 de gener de 2011 05:00 h

Nomenaments 'coitus interruptus'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

olot, mossos d'esquadra
Comparteix
   


El govern dels millors -disponibles- d'Artur Mas ha sorprès propis i estranys per l'alt grau d'improvisació en els nomenaments d'algunes àrees. O senzillament perquè encara s'hi mantenen un bon grapat d'alts càrrecs de l'anterior executiu davant la impossibilitat de trobar persones adequades a la responsabilitat tot i la percepció de feia mesos que la victòria de CiU estava cantada. És per això que ha causat estupor entre les pròpies files de la federació i opinadors afins que no hi haguessin organigrames definits prèviament al 28-N.

Sigui com sigui, un dels llocs de designació sensibles era el de la direcció general de la Policia catalana, els Mossos d'Esquadra. Un càrrec que finalment va recaure en Manel Prat, antic cap de gabinet del conseller Felip Puig i refugiat aquests anys de travessa pel desert a la Fundació Jordi Pujol. Sembla però que va estar a punt d'aparèixer al DOGC com a nou cap dels Mossos Ramon Bonastre, montblanquí resident de fa anys a Sant Cugat. Sembla però que poc abans de signar-se el nomenament des de Presidència es va haver de posar el fre de mà.

Algú va recordar que Bonastre va passar a la història en el darrer govern Pujol com el director general d'Emergències que va comprar els camions egipcis pels bombers. Uns vehicles dissenyats per anar pel desert que en un terreny normal tenien un alt grau de sinistralitat motiu pel qual el cos de Bombers va sublevar-se. A més, com recorda Alfons Quintà al Diari de Girona, Bonastre va ser condemnat el 1991 per malversació de diners públics. Amb aquest historial, la compensació final per Bonastre ha estat la direcció general de relacions laborals de la Generalitat.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.