directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 26 de juny de 2007 05:00 h

Adéu Andreu!

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

andreu buenafuente humorista catala
L'humorista Andreu Buenafuente

Comparteix
   


El show del català Andreu Buenafuente es retirarà d'Antena 3 Televisión un any abans del que el contracte firmat entre la productora El Terrat i la cadena espanyola havien signat.

El programa, que ha estat bàsic per una renovació del panorama humorístic espanyol, amb gags de qualitat, bona música i en directe, un humor i intel·ligent i genuïnament català, posarà fi a les seves emissions després de 3 anys en antena. El programa havia comptat amb la presència convidats, artistes, estrelles i personatges d'arreu del món.

A pesar d'aquest potencial, el programa ha sofert una decaiguda important. Amb un principi esperançador, arribant a superar a Crónicas Marcianas, Buenafuente va tocar sostre la temporada passada estancant-se en un número d'espectadors i enguany, sembla ser que la falta d'innovació i la competència de les noves cadenes, ha rebaixat l'audiència del showman a una mitjana del 15% de share.

Algunes fons afirmen que la temporada que ve, Buenafuente presentarà un programa a la Sexta, cadena on El Terrat n'és accionista.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
wipoo fletxa barcelona
27 de juny de 2007, 18.58 h

espero que no torni "a casa nostra" aquest universal "no provincià-tancat". que se'n vagi a la sexta o a cuatro o on vulgui però que no torni a castellanitzar TV3.

per cert, és el primer dia que us he trobat i veig que feu servir la locució "a pesar de" que cap catalanoparlant fa servir tret dels de TV3. És com "un momento dado" del Cruyff que només feia servir ell mateix. En fi, crec que seria millor utilitzar "tot i" o bé "malgrat", i en altres frases "tot i que", "encara que"...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Manel fletxa BCN
26 de juny de 2007, 13.17 h

No ho veia que feia pena. Va començar rient-se'n del nen de Castefa i al final es feia apologia del nen. Convidada espanyols merdosos que no tenien cap interés. S'ha acabat convertint en un Sardà agosarat. I el pitjor de tot, les últimes tres vegades que el vaig veure no feia cap gràcia. S'ha anat envoltant de mals col·laboradors i oblidant els de sempre.

Merda per tu Andreu. Espero TV3 no et salvi la vida. Perquè a nosaltres ens vas fotre una bona puntada de peu al cul. A més que ets... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.