directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 20:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 2 de juny de 2008 05:00 h

De Punt de Mira a Punt de Mira

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


El diari confidencial e-notícies.cat va estrenar el passat divendres al migdia el seu nou disseny. El canvi, que activa el domini català, és una posada al dia del diari i esdevé a més la nova façana del Diario Ibérico, que desapareix per donar pas a l'e-noticies.es, una versió del nou e-noticies.cat, però amb tots els continguts en espanyol. El canvi també afecta a l'altre diari digital del grup, l'InfoEsports, que també desapareix per a convertir-se en la secció d'esports del diari. Tres projectes digitals que donen pas a un nou e-notícies que ha escurçat continguts.

S'ha reduit el nombre de confidencials, s'ha eliminat l'espai on els polítics hi deien la seva i el xat ha desaparegut amb el canvi. Seccions com el semàfor, les frases, el Racó de lectura, Racó de música, les finances i totes les seccions territorials perden protagonisme a la portada, i queden relegades en un segon pla, a les pàgines interiors del web.

Però un dels canvis que més ens ha cridat l'atenció a directe!cat és l'espai dels columnistes, que han seguit el model que fa més d'un any va proposar aquest diari, i ara s'han transformat en blogs d'opinió, adaptant-se d'aquesta manera als nous formats que ofereix la xarxa. El millor de tots, sens dubte, ha estat el blog del propi Xavier Rius, director de l'e-notícies, que ens ha volgut reconéixer la nostra tasca titulant precisament el seu blog 'Punt de Mira', com aquesta mateixa secció. Bona tria... i bona picada d'ullet. Gràcies!



 


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Josep fletxa Barna
2 de juny de 2008, 13.32 h

Juas molt bo!!! En Rius sempre copiant, primer el nom de les persones (de Javier Tejedor Rius a Xavier Rius) i ara el nom del seu blog. Més originalitat Rius!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.