La cuina catalana és cada vegada més internacional arran dels èxits a nivell planetari de diversos cuiners i restaurants del país, però l’últim racó del món on ha arribat la seva influència era del tot inimaginable fa uns anys. Es...
Llegir-ne més
Girona (ACN).- Els opositors al projecte d'El BulliFoundation dins el parc natural del Cap de Creus han entregat aquest avui al Parlament més de 75.000 signatures contra la "llei a mida" que permetrà construir-lo. Les firmes s'han...
Llegir-ne més
Aquestes declaracions las ha fet el cuiner per legitimar el projecte del seu 'laboratori culinari' a la Cala Montjoi, elBulli1846, i defensar-se del que considera les crítiques d’una minoria ecologista. Però, Adrià aposta pel...
Llegir-ne més
“ElBulli1846”, és una iniciativa del cuiner Ferran Adrià i reivindicada pel Govern com un "projecte de país", que comptarà amb una inversió de 9 MEUR, a través d'elBullifoundation, i es preveu que estigui enllestit la primavera del...
Llegir-ne més
El llegat de Ferran Adrià a la cuina contemporània i les seves aportacions en l'àmbit de la innovació i la creativitat es podran veure en forma d'exposició des del 2 de febrer i durant tot un any al Palau Robert. 'Ferran Adrià i el Bulli....
Llegir-ne més
Nombroses personalitats de diferents àmbits donen suport a 'Pa Negre', preseleccionada als Òscar com a millor pel·lícula estrangera, amb un vídeo que resumeix el contingut del film i recorda tots els premis que ha guanyat. Surten a la...
Llegir-ne més
Les primeres espases de la cuina mundial han acompanyat Ferran Adrià en el darrer dia del Bulli com a restaurant. Tots han passat per la seva cuina en els 28 anys que Adrià ha estat al capdavant. Avui s'han vist molts somriures i 'l'esperit...
Llegir-ne més
Fa molts anys em vaig preguntar: “si mai et demanessin un consell per anar per la vida, quin donaries?”. Després de reflexionar una estona la conclusió va ser: humilitat i sentit comú. D’uns anys ençà, la conclusió s'ha ampliat a:...
Llegir-ne més
El Celler de Can Roca és el segon millor restaurant del món. Tal com informa Aragirona, així ho ha decidit el jurat dels premis de la revista Restaurant Magazine, que aquest dilluns ha atorgat els guardons en una cerimònia a Londres. El...
Llegir-ne més
El cuiner Ferran Adrià ha estat reconegut per l'Agència Catalana de Turisme (ACT) amb el guardó a la innovació turística per la seva projecció internacional, que l'ha convertit en 'el millor ambaixador de la cuina catalana'. Segons el jurat,...
Llegir-ne més
El cuiner Ferran Adrià s'ha implicat en un projecte conjunt amb l'Ajuntament de Roses (Alt Empordà) –on hi té el restaurant El Bulli- per idear un nou projecte turístic de país que posi en valor els elements patrimonials i naturals de la...
Llegir-ne més
El clam a favor de l'oficialitat de les seleccions catalanes no només omple els estadis els dies que juga Catalunya, sinó que també arriba als fogons. Carme Ruscalleda, Ferran Adrià, Santi Santamaria, els germans Roca i Carles Gaig, que tots...
Llegir-ne més
El secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, ha presentat aquest dimarts el fitxatge estrella del Govern espanyol per tal de promocionar la 'marca Espanya' i el turisme gastronòmic a l'Estat. Es tracta del cuiner català Ferran Adrià, que...
Llegir-ne més
Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més
|
Joan Lladonet Continuen passant fam els mestres d’escola |