directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 20 de març de 2008 05:00 h

La façana de Telemadrid

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

telemadrid
Comparteix
   


Hi va haver una època en què els informatius de Telemadrid, l'emissora autonòmica d'Esperanza Aguirre, competien amb els d'Urdaci per tal d'aconseguir ser els més manipulats i demagogs de l'Estat espanyol.

Després que la primera victòria de Zapatero desterrés el periodista de TVE a la premsa del cor, la gent de Telemadrid ha gaudit del títol honorífic i fins i tot s'ha esforçat per continuar mantenint el lideratge en parcialitat i tendenciositat.

Avui us mostrem una part de l'informatiu de Telemadrid on, per error de realització, veiem a la presentadora Ana Samboal jugant com una adolescent i amb una evident mala llet abans de que li entri l'informatiu. Un cop li donen pas, però, la seva cara es transforma, i dibuixant un hipòcrita somriure de satisfacció la Samboal es dedica a lloar al gran Rouco Varela, venent la victòria del bisbe ultradretà com una victòria de tots els madrilenys.


Aquesta presa falsa retratant a la icona de l'emissora Ana Samboal denota quina mena de gent hi ha al darrere dels informatius de Telemadrid, i permeten entendre moltes coses d'aquells milers de ciutadans que pensen i construeixen la seva realitat a través d'aquesta mena de mitjans de comunicació.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa BCN
22 de març de 2008, 04.23 h

Ho veieu, ja hi torneu, veniu a dir que a l'època d'Asnar es tergiversava la realitat i ara que l'anticatalà Zp no passa; és ben bé aquesta actitud la que ha fet els 25 escons del PSC a les eleccions internacionals. Deixeu de fer el ximple: EL PSOE-PSC ÉS EL VERTADER ENEMIC DEL POBLE CATALÀ I ÉS MOLT PITJOR QUE NO PAS EL PP. Fins que no us foteu això al cap anirem de caps a la misèria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.