directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 16:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 18 de març de 2008 05:00 h

L'ajuntament de València lloga habitatge escombreria

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

rita barbera valencia alcaldessa
Comparteix
   


Alfonso Grau, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València, va qualificar de "bulo" les referències a una suposada pràctica de lloguer de infrahabitatges des de l'empresa municipal Cabanyal 2010, encarregada de comprar el màxim d'habitatges a l'àrea afectada per la prolongació de l'avinguda de Blasco Ibáñez a través del barri. No era un “bulo” (paraules textuals del tinent d’alcalde). Al carrer de Sant Pere, estret i paral•lel al mar, que es transformarà amb el projecte al que el Tribunal Suprem va donar el dijous passat llum verda perquè l'Ajuntament pugui executar-lo, hi ha quatre habitatges llogats per Cabanyal 2010 que no poden descriure’s com habitatge.

Desenes de famílies tenen des de fa mesos a El Cabanyal un contracte d'arrendament de l'empresa mixta constituïda per la Generalitat valenciana, l'Ajuntament i diverses empreses, pel qual han hagut de dipositar una fiança. No obstant això, el contracte no ha servit en alguns casos per a poder empadronar-se, ja que els habitacles llogats són, per exemple, magatzems.

Hi ha lloguers que arriben a els 250 euros. En una d'aquests habitatges, un jubilat, amb 312 euros de pensió, acull a quatre dels seus descendents, entre ells a tres menors. En menys de 20 metres quadrats s'amuntonen quatre llits. No tenen llum, no tenen aigua, no tenen ventilació, les parets estan plenes d'humitat i el sòl és de ciment ple de forats. Des de fa vuit mesos aquest jubilat malviu amb l'autorització de l'Ajuntament. Afectats pel projecte acusen a l'alcaldessa, Rita Barberá, d'haver deteriorat el barri.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Empar fletxa Valencia
18 de març de 2008, 10.26 h

Ells ja s'han preocupat prou per degradar el barri, i que deixe de ser el que un dia fou. D'aquesta manera els mostren a la seua propaganda un barri, vell, brut i lleig (i en realitat no ho es). Normal que la gent no tinga cap mirament per votar-los i que faça la Rita la seua "Valencia mas bonita". El Cabanyal, es un barri molt bnic, amb cases modernistes i ben conservades, no pas com al Carme. Es tracta de llevar-li a la ciutat tot allo que la diferencia de les altres ciutats, transformant-la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.