directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 30 d'octubre de 2008 05:00 h

Carmen Chacón a la selección!

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Foto: elconfidencial.com
Foto: elconfidencial.com

Comparteix
   


Mentre el militars espanyols es vestien per passar un altre dia al Txad, de cop i volta, tots van girar al cap cap a la caserna principal. Els redobles de les caixes i les trompetes fent quintes anunciaven que quelcom estava a punt de succeir! Els tenien preparada una sorpresa!

Cridats tots en fila índia, van rebre una visita: la incansable Carme Chacón que va viatjar fins al país africà per tal de saludar a les tropes espanyoles. Com una campiona, ben d’hora, a les 6:55 hores del matí del passat dimarts, Chacón baixava de l’avió acompanyada pel cap de l'Estat Major de la Defensa, general Julio Rodríguez.

La ministra del PSC-PSOE va participar en l'acte d'hissar les banderes al campament i, dirigint unes paraules als militars, va destacar que el seu treball ‘és clau per a l'èxit d’aquesta missió humanitària en la qual Espanya participa activament’.

Un cop fet els actes oficials, la Chacón va voler apropar-se als militars. Els hi portava un regal. Què podia portar una catalana del PSC de viatge al Txad? Si ets un militar fastiguejat de missions de pau suposem que tindrien ganes de beure un bon vi, tastar uns bons embotits, poder evadir-se amb una televisió de plasma, una taula de ping-pong... o fins i tot tovalloles netes! Ves a saber!

Però res de tot això! La Chacón els va portar samarretes de la selecció espanyola de futbol! Una d'elles, de petita talla, signada pel porter del Reial Madrid, Iker Casillas era per al fill d'un militar, el tinent Ríos, que va néixer a Espanya mentre desenvolupa la seva alta missió de salvació mundial al Txad. La ministra es va fer, tota contenta, fotos amb els militars i les seves samarretes.

Carme Chacón, mola mogollón! Carme Chacón, a la selección!


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.