directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 13 de maig de 2024 18:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 29 de juny de 2011 05:00 h

El copy-paste del PP de Mollet

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant




Comparteix
   


Per aconseguir reflotar els seus resultats electorals i guanyar pes a Catalunya, el PP ha hagut de disputar-se l'espai electoral amb C's, Plataforma per Catalunya o UPyD Ciutadans, entre d'altres. En les darreres campanyes electorals ha estat hàbil apoderant-se del discurs espanyolista o racista però fins ara desconeixíem que l'apropiació del discurs d'altres formacions arribés fins a límits insospitats.

Solidaritat ha denunciat que la presidenta del PP del Vallès Oriental i regidora portaveu del grup del PP a Mollet del Vallès ha publicat a la pàgina 11 del setmanari Contrapunt de 23 de juny (pdf) un article titulat 'Solidaritat Catalanista' que, tret del títol que ha estat modificat, és una còpia absoluta d'un article d'opinió titulat 'PSC de usar y tirar' publicat per l'exdiputat de Ciutadans i cap de llista d'UPyD per Barcelona, Antonio Robles el passat 28 d'abril a Libertad Digital.

Segons sembla, aquesta no és la primera vegada que el PP molletà recorre al 'préstec d'articles' sinó que ja ho ha fet anteriorment per estalviar-se la feinada d'haver d'escriure la columna que li pertoca al butlletí  municipal del mes de març (pdf) prenent-lo directament d'un article de Libertad Digital.

Després de la polèmica pel sou de l'alcade de Mollet del Vallès, Solidaritat es pregunta si els més de 5.000 euros que té assignat el grup popular no suposa un incentiu suficient perquè escriguin els seus propis articles i no els copiïn d'aquesta manera tan barroera.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Jordi fletxa Bcn
2 de juliol de 2011, 01.46 h

Només amb la cara que fot la Susana Calvo en aquesta foto, fa tota la impressió que si va treure's el graduat escolar va ser a costa de plagiar el treball dels seus companys d'estudis. Quina cara més de "looser".


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
David fletxa Barcelona
30 de juny de 2011, 00.22 h

Estaran contents a Mollet sabent que li estan pagant a 33.000€/any a la dona aquesta i 5.000€/mes al partit, només al PP de Mollet.... amb els seus diners.. amb la que esta caient i a sobre, per a dedicar-se a fer "copiar y pegar" jajajaja. Si això ho fa el PP en un poble, no vull ni saber el que fan el PP i d'altres a la resta de ciutats.....

el mon al revés. en serio... això es molt fort. ric per no plorar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
jaume fletxa mollet del valles
30 de juny de 2011, 00.00 h

Gracies a la gent honesta de solidaritat catalana per la independencia s'ha descobert aquest fradud del pp. Quants frauds mes hauran fet anteeriorment i no ens haurem assabentat? Repeteixo, gracies gent de solidaritat, la feina que esteu fent en aquest mesos no fa justicia als vots que vau treure a mollet, pero no defalliu, perque lafeina ben feta dona recompensa. De moment el meun vot per a les properes ja el teniu assegurat!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
29 de juny de 2011, 15.19 h

A algú li extranya que el discurs de l pp sigui una còpia del de ciudad-anos?de fet tots dos són una còpia del franquisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Luis fletxa Mollet
29 de juny de 2011, 09.46 h

Es indignante la suma que cobran los politicos para finalmente gastar nuestro dinero (publico) recaptado mediante los impuestos en cosas que solo benefician a unos cuantos, normalmente con amigos suyos y familia entre estos....

Hay que dejar de pagar impuestos, a ver entonces quien se mete en política.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Manel fletxa Mollet
29 de juny de 2011, 09.24 h

Vergonya de polítics: A part d'aquests 5.000 euros mensuals per al PP, aquesta regidora cobra 33.000 euros a l'any com a portaveu del grup popular a Mollet


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
El vaixell espanyol naufragaria si no fos per l’aportació catalana

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.