directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 14 de maig de 2015 05:00 h

Duran i Lleida: entre la por, la covardia i l’odi

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Lídia Heredia ha picat el crostó en directe aquesta setmana a Duran i Lleida perquè fa un any i mig que no accepta entrevistes del programa Els Matins de TV3. Fins i tot s’ha dirigit, sorpresa, al seu cap de premsa per demanar-li-ho. “Des que presento aquest programa que no ha vingut!”, s’ha exclamat.  I per què el líder democristià s’escapa d’anar a la televisió pública? La ignora perquè el veu com un vulgar mitjà autonòmic? És un acte de covardia perquè hi ha massa preguntes a les quals no podria donar resposta? Odia TV3? En el fons, és una barreja de les tres.

En una entrevista quan Ariadna Oltra conduïa el magazín matinal de TV3 el 2011, Duran va perdre els papers, etzibant a la periodista: “No busqui contradiccions entre Mas i jo, que no n’hi ha. Li agradaria que n’hi haguessin? Doncs no n’hi ha. Tranquil·la”. També va vomitar mala bava contra el Polònia: “Vostès tenen un programa que es diu Polònia en què es passen cada dia dient que Duran vol ser ministre i la gent al final s’ho creu”.

El fàstic a TV3 del líder d’UDC va més enllà d’Oltra, perquè en repetides ocasions s’ha irritat amb la televisió pública. Fa dos anys, en una de les seves sortides de to va dir: “TV3, Polònia, RAC1, Convergència i alguns d’Unió estan aplanant el terreny a ERC”. D’altra banda, el menyspreu a La teva també és present en la seva voluntat de no anar a Sant Joan Despí. Prova d’això és que el líder democristià en els últims mesos ha concertat entrevistes amb Espejo Público, d’Antena 3, amb Los Desayunos de TVE o amb Cuní a 8tv.

Per últim, la covardia també és present en la decisió de Duran de no prodigar-se per TV3. Per què? Perquè hi ha massa preguntes compromeses que sobrevolen la seva figura. “Com manipularà la cúpula d’UDC la pregunta de la consulta interna del 14 de juny per evitar haver preguntar sobre la independència?”, “Per què mentre presideix Unió es dedica a impulsar Construïm, un projecte contrari al procés i al govern que ocupa també el seu partit?”, “Se sent sol?”, “Quan temps més l’hauran d’aguantar els sobiranistes?”, “Quan CiU el veti com a cap de llista per les eleccions al Congrés, podrà arribar a finals de mes?”. Quan Lídia Heredia pugui entrevistar Duran i Lleida, pot començar per aquestes preguntes. 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
20 de maig de 2015, 11.13 h

Després de veure aquests darrers dies, com alguns analistes polítics des dels digitals catalans, tractaven de "pobre home" a Duran, vaig pensar, Ja està fos. Un problema menys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
mario fletxa barna
20 de maig de 2015, 10.25 h

#4 I les PIMEC? són el 90% de l'empresariat de Catalunya o no? més coherència xicot!
PER CATALUNYA SEMPRE , ELS MILLORS! ELS QUE LLUITEN AMB LA CIUTADANIA.TOT EL QUE SIGUI EL CONTRARI; VIA FORA! ELLS S'HO PERDEN, PERÒ JA VINDRAN SENSE PROBLEMA, NOMÉS FALTARIA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Samre fletxa Barcelona
18 de maig de 2015, 16.49 h

Com és curta la memòria històrica... algú se'n recorda, de les municipals del 1931 que varen fotre fora la monarquia i va instaurar la II República Española, fins i tot sens obtenir la majoria dels vots però sí totes les grans capitals?

Doncs això... ''Tot sembla impossible fins que ho fem" (Nelson Mandela)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
bejota fletxa ban
18 de maig de 2015, 15.51 h

El Círculo de Economía se desmarcó ayer con claridad del proceso soberanista catalán que está liderando CiU con el apoyo de ERC. Según el presidente de la entidad, Antón Costas, no se pueden mezclar unas elecciones autonómicas con un plebiscito

N.B. RECORDO QUE LA PARANOIA ÉS UNA GREU MALALTIA MENTAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
15 de maig de 2015, 22.39 h

Mobilitzem-nos per guanyar el màxim d'ajuntaments. El 24 de maig omplim les urnes amb vots que que escullin alcaldes favorables a l'alliberament de Catalunya i sobretot el 27-S perquè el parlament que en resulti serà l'encarregat d'activar el full de ruta acordat i declarar la independència.

Votem per l'alliberament Sí i Sí


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 de maig de 2015, 15.27 h

#1 Que duran és unionista no genera dubtes, però jo no penjaria aquesta etiqueta a tots els menbres d'Unió. El que cal aconseguir és que tota Unió en pes s'inclini per la opció independentista. I encara diria més, voldria que tots els tebis, tots els federalistes i conferderalistes de qualsevol partit o que no militin en cap partit se n'adonin que només la independència és La Solució per a a Catalunya!!!! Que en el futur només quedin a Catalunya quatre unionistes amb passaport es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de maig de 2015, 10.22 h



CAT IS NOT 5PA1N


Que espera CDC a trencar d'una vegada amb Unió ?
No esta ben clar que CDC es sobiranista ?
Esta claríssim que Unió es unionista.
O es que CDC també te dubtes ?



VISCA TERRA LLIURE DE

PARÀSITS ESPANYOLS


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.