Freixenet a la taula del jurat del premi de comunicació d’Òmnium
Normalment els jurats per concedir un premi fan una trobada i si és un dinar millor que millor, és el que van fer els membres del jurat del premi de comunicació d’Òmnium format per Tatxo Benet, Rita Marzoa, Sebastià Serrano i Saül Gordillo, el lloc de trobada, el restaurant de l’hotel “Catalonia Eixample 1869” de la cadena del mateix nom.
Segons explica un dels membres del jurat i omnipresent a les xarxes socials, Saül Gordillo la sorpresa la van tenir ja asseguts a la taula, ell mateix va piular “Aquesta és bona... Avui hem dinat el jurat del Premi Comunicació d'@omnium i el restaurant ha badat amb la minuta ;” i adjuntava la fotografia del menú que tindrien a l’abast.
De badar segur que van badar al restaurant, la cartolina comença “Almuerzo Omnium Cultural” i de primer a escollir entre “Ensalada de escarola y queso de cabra al graten con vinagreta de miel y frutos secos” o “Hojaldre tibio relleno de espinacas a la crema y gambes”, el primer mal de ventre del dinar.
Per mal de ventre el segon plat a escollir entre “Jarreta de ternera en salsa de ciruelas sobre lecho de taboulet” o “Suprema de merluza al horno con salteado de verduritas” tot endolcit amb “Postre navideño” i regat tot amb “Aguas Minerales” i sobretot per acabar un bon dinar un bon cava, aquell que ens demana 100 anys junts, “Bodega Freixenet”
Malgrat tot sembla que van dinar, mal de ventre inclòs, i van decidir concedir el premi de comunicació al programa “30 minuts” de TV3, menys mal que sembla que no van beure el cava Freixenet segons diuen al twitter. L'any vinent segurament buscaran un restaurant "Normal"!