directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 8 d'abril de 2015 05:00 h

El Via Crucis de Carme Chacón

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Chacón després d'haver perdut la cursa per liderar el PSOE, es manté a l'estela de Susana Diaz, cavall guanyador.
Chacón després d'haver perdut la cursa per liderar el PSOE, es manté a l'estela de Susana Diaz, cavall guanyador.

Comparteix
   


L’espluguina Carme Chacón prepara una nova etapa del seu particular Via Crucis al PSOE, després d’haver-se untat amb mirra durant els seus anys com a ministra. Filla del Baix Llobregat, la que va ser primera tinent d’alcalde a Esplugues va assolir l’acta de diputada al Congrés el 2004 esdevenint vicepresident primera de la mesa. Posteriorment esdevindria ministra d’habitatge on va impulsar els desnonaments exprés (2007-2008), i en la legislatura següent assoliria la cartera de ministra de Defensa (2008-2011), el record del qual ens queda és la buscada imatge d'ella embarassada passant revista a les tropes.

A partir d’aquí la seva trajectòria ha destapat una ambició sense límits que l’ha portada a implicar-se en tots els moviments conspiracionistes possibles al PSOE. Amb només 44 anys i un currículum ministerial ampli, Chacón no es considera amortitzada després de naufragar amb l’executiu Zapatero, del qual va renegar posteriorment, i després de perdre el Congrés contra Rubalcaba. L’exdiputada al Congrés es manté ara a l’estela del que faci Susana Díaz i a punt per suplir, si es presenta l'oportunitat, Pedro Sánchez, a qui va criticar abans d’entrar a la seva direcció des d’on ara li intenta fer el llit. L’ambició de Chacón és la de substituir Sánchez si les municipals van tant malament com es preveu i l’actual secretari general del PSOE salta.

Aquí és on Miquel Iceta, que ha declarat reiteradament el suport a Sánchez en aquesta guerra soterrada per veure qui es queda les fustes i els rems del naufragi socialista, ha convocat una triple consulta interna pel mes de juny, segons informa El Huffington Post. En aquesta es preveu decidir qui serà el candidat per a les primàries a la Generalitat, qui serà el candidat a cap de llista per la demarcació de Barcelona pel Congrés, i qui ha de ser el candidat per a la presidència del govern espanyol. Les normes indiquen que els candidats només es podran presentar per un d’aquests tres processos. Iceta li posarà difícil la tria a la musa de Pedro J. Ramírez. Chacón haurà de concretar quines són les seves aspiracions reals i fer un all-in a una sola carta quan la situació del PSOE estarà en un dels punts més delicats. Se’n sortirà o arrossegarà la creu per sempre?



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
14 d'abril de 2015, 18.43 h


Comunicado de la Resistencia :


El 22 de marzo de 2015 hemos asistido a las elecciones andaluzas, en las cuales el psoe , ha vuelto a revalidar el mando incontestable y monopolizante que ostenta desde hace más de 30 años en Andalucía.
Muchas son las claves que se podrían analizar para comprender el porqué una sociedad como la andaluza vota una y otra vez a sus propios verdugos.
Una sociedad totalmente comprada por el caciquismo del psoe, con el objeto de conseguir réditos electorales, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
10 d'abril de 2015, 19.26 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

L'oncle de Carolina Bescansa de PODEMOS és el fundador de "TELEVES" multinacional amb 750 treballadors i una facturació de 192 milions d'euros.
http://es.wikipedia.org/wiki/Telev%C3%A9s

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
8 d'abril de 2015, 22.31 h

http://www.helpcatalonia.cat/ Tots nosaltres podem fer alguna cosa per contribuïr a l'alliberament! Internacionalitzem el nostre cas! Expliquem-nos al món ((*((

Ara que bé el bon temps i els carrers dels nostres pobles i ciutats s'omplen de turistes i gent de tot el món pengem senyeres i estelades al balcó, fins a l'alliberació! I que tot el món ho vegi, els catalans volem viure en llibertat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Marga Barjau fletxa Barcelona
8 d'abril de 2015, 16.52 h

#4 Gràcies, Rafel, només deixo per escrit el desitg de tot@s nosaltres. És una molt bona idea la teva! ho hem de passar!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Sí i Sí fletxa Primer guanyem el 24-M i després el 27-S ((*((
8 d'abril de 2015, 15.57 h

Hem de mobilitzar-nos per guanyar el màxim d'ajuntaments. El 24 de maig omplim les urnes de vots independentistes que escullin alcaldes favorables a l'alliberament de Catalunya i sobretot hem de pensar a guanyar el 27-S perquè el parlament que en resulti serà l'encarregat d'activar el full de ruta acordat i declarar la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Rafel Llobet fletxa la Seu d'Urgell
8 d'abril de 2015, 14.04 h

Marga, que bé que ho has dit. Això és el que voldriem milions de catalans. Hauria d'estar al programa electoral dels partits el 27 de setembre. Son els anhels de gairebé tot el nostre poble. Ser ciutadans d'una república lliure i no súbdits d'un monarca amb descendent de reis sanguinaris que ens van arrebassar la notra sobirania.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jaume fletxa Barcelona
8 d'abril de 2015, 11.45 h

ICETA I CHACÓN; DOS CADAVERS POLÍTICS

A aquests dos sel's ha pasat l'arroç. No tenen res a fer; són, políticament, morts. La Chacón per més que faci, li deixaràn alguna engruna perque calli. Si salta el Sanchez, és obvi que entrarà la tonadillera nacionalista Diaz. I a la Chacón li faran fregar l'escala.

I al carahuevo Iceta, el mateix. El PSC baixarà molt, i al Iceta el fotaràn a bollir com un ou per acabar com un ou dur.

Pobrets......


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Marga Barjau fletxa Barcelona
8 d'abril de 2015, 11.09 h

Marga Barjau
8 d'abril de 2015, 10.42 h

Lúltima notícia que ha difós RAC1 és en referència a les declaracions d'un ministre d'Espanya. Segons aquest ministre, ara resulta que els independentistes estan lligats a les jihads. En què quedem som "jueus catalans els independentistes, o jihadistes"? Si us plau senyors poderosos del PP de la gavina voladora i governants d'Espanya. Ni som jueus ni som jihadistes. Som gent pacífica que no ens agrada matar. Volem la Independència pacíficament i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Mercè fletxa Llinars
8 d'abril de 2015, 10.42 h

Iceta en acció, Chacón sentenciada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.