directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 17:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 22 de novembre de 2007 05:00 h

Montilla no és Carod

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

jose montilla carod-rovira joan saura
Comparteix
   


El darrer aniversari de la mort del dictador -és a dir, dilluns- Montilla va valer-se de la televisió espanyola per intentar aixafar la guitarra a Mas, que tenia a mig Catalunya pendent de la seva "refundació del catalanisme" al Palau de Congressos.

Tant l'un com l'altre van decebre, però el president de la Generalitat de manera més espectacular. A la seva aparició al 'Tengo una pregunta para usted', que s'emetia només a Catalunya, el president Montilla només va aconseguir un 15,4% del share, amb una mitjana d'uns tristos 451.000 espectadors. Res a veure amb els espectaculars 5 milions d'espectadors que va aplegar Carod-Rovira fa unes setmanes, i que a Catalunya va significar aplegar 710.000 persones davant els televisors, aconseguint un share al Principat de 8 punts més, arribant al 23,9%.

Ni apareixent allí on teoria tenen interès a sentir-lo Montilla va poder vèncer a l'audiència, i el seu debat amb els ciutadans va avorrit i tediós, confirmant que l'únic Montilla que es pot veure per la tele és el que recrea Sergi Mas cada dijous. Preguntat sobre els motius que el duen a portar els seus fills a una escola privada i estrangera, Montilla va relliscar, i va assegurar que duu els fills a l'Escola Alemanya és "una opció que tothom té".

Però com que ben pocs catalans van atrevir-se a seguir-ho, al PSC no s'han pas de preocupar.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
joronya fletxa abrera
22 de novembre de 2007, 19.01 h

Tant costaria que cap catalá votés a cap dels dos partits nacionalistes espanyols,Psc i PP? Que tots aquests votants socialistes de Zercanias votessin opcions d'esquerres catalanes,que els catalans lliberals i/o de dretes votin opcions de centre-dreta catalanes? Aquest PSc-PsoE juga amb la por al PP dels catalans i aixó que si els catalans no voten PSOE,a Espanya guanya la dreta. Doncs ja n'hi ha prou! que guanyi el que pugui,però sense la nostra col.laboració. Votem formacions catalanes i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.