directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 20 de novembre de 2007 05:00 h

ICV-EUiA, cap a la ruptura?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

iniciativa verds esquerra unida alternativa
Comparteix
   


Les relacions entre el sector guay de l'esquerra progressista (ICV) i el sector afganès del comunisme català (EUiA) estan a punt de trencar-se: els dos partits s'estarien plantejant liquidar la coalició que mantenen després de les properes eleccions generals. No és cap secret que les relacions polítiques i personals han tocat fons, i Jordi Miralles i la seva tropa no veuen el moment de desempallegar-se d'ICV i apostar definitivament per crear la delegació catalana d'Izquierda Unida (IU). Al seu parer, la coalició actual està en decadència electoral, sobretot per la gestió de Joan Saura al capdavant del departament d'Interior, raó per la qual aposten per trencar amb la 'gauche caviar' i tornar a les arrels obreristes originals. Segons ha pogut saber aquest confidencial, la direcció d'Izquierda Unida (IU) veuria bé la ruptura si aconsegueix formar grup parlamentari al Congrés sense els dos diputats actuals d'ICV, un objectiu que no sembla impossible si tenim en compte que Gaspar Llamazares aspira a atraure els votants d'esquerra decebuts per ZP (que són legió).

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
20 de novembre de 2007, 12.35 h

No m'estranya gens, aquesta colla de pijos progres han desmuntat l'esquerra i a sobre van donant lliçons a tothom, com sempre. Això sí, tot de boquilla perquè el matrimoni Saura - Mayol viu de fàbula, amb casa a l'Empordà i àtic a Gràcia, igual que tota la camarilla de pijos com els Ribó, els Portabella i tota la resta de manaires d'Iniciativa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Roger fletxa Badalona
20 de novembre de 2007, 10.54 h


Això és cert, al meu poble la cosa està fatal i més després del paper patètic d'ICV a l'ajuntament. Però jo no crec ni que arribin a les generals, no es poden ni veure.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.