directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 20 de novembre de 2007 05:00 h

L'infern de la C2 Nord

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

renfe
Comparteix
   


Malgrat aquest reestabliment provisional i parcial de la C2 Sud -tots els trens circulant per una via... de debò que una solució tan pobre no es podia haver habilitat 2 dies després de la catàstrofe?- Renfe segueix cobrint-se de glòria, i la companyia ferroviària continua fent mèrits per tal que al proper mes de març Zapatero se'n torni a Valladolid amb la cua entre les cames.

El dilluns negre que havia de reestablir la normalitat a la C2 Sud ha estat un infern per la C2 Nord, encara que pocs mitjans de comunicació se n'hagin fet ressò. El retorn de la circulació de combois des de Vilanova ha modificat completament tots els horaris de la línia Nord (direcció Granollers-Sant Celoni-Maçanet) de manera que els milers de passatgers d'aquesta línia, que no estaven avisats, han hagut d'adaptar-se a una modificació total dels seus horaris habituals.

Després de més de 10 anys amb horaris fixes -és a dir, amb trens passant cada hora als mateixos minuts- Renfe ha decidit modificar totalment aquests horaris, i els soferts passatgers no tenien on recórrer per tal d'aconseguir els nous horaris -no se n'han imprès encara díptics informatius- de manera que calia recórrer als informadors de les estacions per tal de treure'n alguna cosa del cert.

I els informadors de les estacions... Doncs tan eficients com sempre, contradient-se en la seva tasca desinformativa i amb aquell tan habitual desconeixement total del català.

Per si algun votant del PSC-PSOE de la C2-Nord encara pensava que el desastre de Rodalies no els afectava, Magdalena Alvárez i els seus sicaris de Renfe s'han encarregat de que milers d'usuaris més els maleeixin els ossos. Chapeau.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.