directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 12 de novembre de 2007 05:00 h

Els assessors de Castelló

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

pp logotip populars partit
Comparteix
   


Hem explicat des d'aquesta tribuna que la corrupció valenciana s'estén molt més enllà del totxo, i una bona mostra de la impunitat amb què a la política valenciana circulen els favors són els càrrecs d'assessors que ha assignat darrerament la diputació de Castelló.

El president de la Diputació de Castelló, que abans de l'estiu va decidir ampliar el nombre d'assessors que necessitava, ha nomenat ja la totalitat dels càrrecs. Dels 32 assessors, 25 són parents directes d'alcaldes del PP de municipis de la província. Dues de les últimes incorporacions són particularment indignants: Sergio Fornás, fill de l'alcalde de Montant, serà l'assessor del vicepresident primer, i cobrarà 32.000 l'any tot i no tenir cap mena d'educació, ni el graduat escolar.

L'assessora del vicepresident segon serà Immaculada Moliner, filla de l'ex-alcalde popular de Vinaròs, que també cobrarà 32.000 euros anuals. Aquesta assessora experta almenys si que al·lega tenir el graduat escolar.

Vergonyosos nomenaments de parentela i amics a càrrecs de responsabilitat que, de tota manera, no ens sorprenen. Uns quilòmetres mediterrani enllà, l'alcalde de Calvià, també del PP, ja ha nomenat a 56 assessors que "l'ajudin" a governar la població mallorquina, de prop de 50.000 habitants.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.