directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 16 de novembre de 2007 05:00 h

L'andalús que parlava català

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

bernat soria
Comparteix
   


Malgrat Francisco Camps aconsegueixi encadenar majories absolutes a la Generalitat Valenciana, sigui gràcies a Bernie Ecclestone o sigui gràcies a les constructores, sembla que els populars no les tenen totes amb el resultat que obtindran a les espanyoles en territori valencià, i ja han iniciat la tradicional ofensiva demagògica per tal d'enfonsar al PSPV i assegurar-se que Zaplana i companyia tinguin representació.

Aquesta setmana van atacar a Bernat Soria, l'actual ministre de Sanitat i un cèlebre investigador en cèl·lules mare, argumentant que "ningú s'explica perquè han nomenat candidat per Alacant a un andalús que parla català", argumentava Ricard Costa, el president provincial popular de Castelló. Costa, que no parla ni un borrall de català, va ironitzar també sobre el fet que De la Vega, que es presenta per valencià, anomeni "Juan Ignacio" a Joan Ignasi Pla.

Si seguíssim la lògica de l'argumentari popular, podríem assegurar que "ningú s'explica com un indocumentat amb mentalitat xenòfoba pot ser president provincial de Castelló", o com "algú que va entrar a la política per fer diners com Zaplana pot ser diputat per València".

Per acabar el brindis al sol, Costa va assegurar rotundament que, de guanyar Rajoy les eleccions espanyoles, "hi haurà pla hidrològic i transvasament de l'Ebre". Olé.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jordi fletxa València
18 de novembre de 2007, 17.01 h

És Ricardo, no Ricard, ací i a la Xina popular. I Joan, el problema no és que uns principatins sapiguen més o menys del País Valencià, el problema és que els valencians participem en projectes de tot tipus (polítics, sindicals, informatius, econòmics,etc) de Països Catalans, i no ens amaguem sempre en una covard regionalització tancant-nos en estructures de País Valencià, que als primers que ens fa mal és a nosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de novembre de 2007, 12.25 h

Com sempre, no teniu ni idea del País Valencià. El president provincial del PP a Castelló és Carlos Fabra. Ricardo Costa -Ricardo, no Ricard- és el secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i diputat a les Corts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.