directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 09:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 15 de juny de 2010 05:00 h

Cleries, l'home d'Alavedra i Prenafeta al Parlament?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

josep lluís cleries, ciu, convergència
El diputat de CiU, Josep Lluís Cleries.

Comparteix
   


Després d'esclatar el 'cas Pretòria', CiU ha mirat de desvincular les activitats dels il·lustres Lluís Prenafeta i Macià Alavedra del partit per tal que el cas de corrupció empastifi al PSC. Tot i això, tal i com recorda un article a Público, el diputat de CiU Josep Lluís Cleries va preguntar al Parlament pel futur de l'edifici que Prenafeta i Alavedra intentaven 'col·locar' a Carme Capdevila a través de les pressions a Joaquim Nadal i Antoni Castells. Quins eren els motius que van portar a Clèries a interessar-se pel rumb dels negocis de Prenafeta i Alavedra amb la conselleria d'Acció Social?

Els casos Pretòria i Palau estan esquitxant generosament els dos principals partits de l'arc parlamentari. Una vegada més, com ja va passar després de l'escàndol del 3%, es corre el risc de tornar a amagar la realitat. És aquesta la clau per entendre el canvi d'actitud de CiU? Com s'entén sinó que després d'encapçalar la petició de la compareixença d'Antoni Castells per la seva intervenció en la permuta de l'Hotel del Palau, quan hi ha una acusació de tràfic d'influències i el conseller ja té dia i hora per anar a declarar, la federació nacionalista amagui ara el cap sota l'ala, no vulgui fer declaracions sobre el tema, i deixi que siguin PP i C's qui tornin a insistir?


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de juny de 2010, 17.38 h

La pudor de les màfies sociates-convergents es fan ja insuportables. Es per això que cal EXPULSAR DE TOT ARREU DE LA NACIÓ CATALANA als corruptes i mafiosos unionistes del PSC i CiU. Catalunya no pot resistir impertèrrita per mes temps i restar a mans de corruptes comissionistes i lladres de la SOCIOVERGÈNCIA.
EXPULSEM-LOS per a sempre mes de tots els llocs de poder als corruptes i traïdors al poble català. Catalunya i els seus ciutadans i ciutadanes no es mereixen mai mes ser governada... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.