directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 01:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 27 de maig de 2010 05:00 h

El Parlament Europeu també malgasta

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

ipad apple
Comparteix
   


No només l'Estat espanyol llença diners en despeses innecessàries: Una institució a priori tant respectable com el Parlament Europeu també dilapidarà recursos públics a cabassos.

I no ens estem referint a la doble seu de l'Eurocambra, que històricament viu a cavall d'Estrasburg i Brussel·les, amb la conseqüent duplicitat de despeses que això suposa. Ens estem referint al darrer caprici dels responsables del Parlament Europeu, que en el marc d'un programa de 5 milions d'euros per permetre el treball en línia dels parlamentaris s'ha decidit que cal regalar a cada eurodiputat un dels nous iPad d'Apple.

Comptant els 500 euros que costarà cada terminal quan es posin a la venda aquest divendres, i multiplicant el preu de l'iPad pels prop de 800 eurodiputats que hi ha al Parlament Europeu la despesa s'enfila fins als 400.000 euros, i aquí cal sumar-hi el preu de la connexió mensual dels 800 aparells. I tot tenint en compte que els eurodiputats ja disposen d'ordinadors portàtils i telèfons mòbils a càrrec de tots els europeus.

Tal com destaca el blogaire Xavier Vidal, la decisió de comprar els iPad és condemnable perquè avui per avui existeixen alternatives més econòmiques que els productes d'Apple, fabricades a Europa i que utilitzen programari lliure. A més el moment tampoc ha estat idoni, enmig de la crisi econòmica i amb els Estats de la Unió impulsant impopulars les mesures de dèficit. Els responsables de l'Eurocambra s'ho podien haver pensat dues vegades.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.