directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 1 de juny de 2010 05:00 h

Fins i tot Sandro s'equivoca

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Alexandre Rosell, Sandro Rosell, FCB, Barça, Tots som el Barça
Comparteix
   


Una de les principals crítiques que Sandro Rosell fa a l'encara president del FC Barcelona Joan Laporta és el seu excessiu personalisme, que immediatament contraposa a l'equip de col·laboradors que ell ha aconseguit aplegar al seu entorn.

Si Laporta és individualisme, Rosell vol presentar-se com a equip. 'No sóc només jo, som nosaltres', insisteix contínuament.

Va ser amb aquest ànim que ahir es va presentar a l'esmorzar de Nueva Economía Fórum. Després d'una intervenció brillant, responent tot tipus de preguntes, Rosell va punxar a l'últim torn de paraula. El moderador li va posar una qüestió tan senzilla com: 'Per quin motiu l'haurien de votar els socis?'. Rosell, envalentonat, va respondre: 'No m'han de votar a mi, han de votar a l'equip', i tot seguit va intentar recitar de memòria qui seran els seus vicepresidents.

Els seus col·laboradors més propers els va tenir d'allò més clars (Josep Maria Bartomeu, Susana Monje...), però a mida que avançava en la recitació de la llista, cada cop tenia més dificultats per a completar-la. Cal tenir en compte que la seva proposta d'equip directiu el conformen 17 persones. La llista s'anava allargant i Sandro patint fins que li van haver de recordar el nom del que està cridat a ser el responsable de penyes, Jordi Cardoner, i el futur responsable de l'àrea estratègica i Barça 2020, el reconegut consultor digital Dídac Lee.

Per mirar de corregir el lapsus, Rosell es va desfer en elogis tant cap a Cardoner com cap a Lee, però en el subconscient de l'auditori hi va planar el dubte de si realment Rosell ja ha decidit qui seran els seus vicepresidents o càrrecs en la directiva.

Sandro, un barcelonista de cap a peus que és capaç de recitar l'onze inicial de Wembley'92, d'Atenes'94..., així com també els emblemàtics onzes de Terry Venables o el Barça de Ramallets i Kubala, es va mostrar incapaç de recitar de memòria qui seran els seus disset companys de junta si acaba guanyant les eleccions. Fins i tot el favorit Sandro s'equivoca.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
4 de juny de 2010, 13.24 h

-fins i tot EN Sandro s'equivoca


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan fletxa Granollers
1 de juny de 2010, 12.30 h

Jajajajajajaaaa! Pronostico que en Sandruscu serà un talla-caps igual o pitjor que en Laporta! Qui li porti la contrària... zas!!!!!

Si a dia d'avui ja no sap ni qui és el seu equip, a la mínima que aquest tal Lee o el Cardoner es neguin a portarli el cafè, segur que els fulmina!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.