directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 19:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 14 de desembre de 2007 05:00 h

"Torna la inquisició" al Corte Inglés

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

el corte inglés
Comparteix
   


Fa uns dies explicàvem com el 'Ciutadà Zaplana' havia aconseguit enfilar-se fins a dalt de tot del Congrés, explicant-vos alguns dels draps bruts que recull la biografia no autoritzada d'Alfredo Grimaldos, 'Zaplana, el brazo incorrupto del PP'.

Dies després que la biografia es comercialitzés, els centres comercials de El Corte Inglés han decidit retirar el llibre de les seves llibreries, en un acte de censura ideològica més propi del franquisme que d'una democràcia com la que suposadament tenim. Segons sembla, el "segrest intern" va ser fet a plena llum del dia, després de les trucades corresponents des de la direcció del gegant comercial.

Sembla que hi ha alts càrrecs a El Corte Inglés que no saben en quin món viuen, o més ben dit, en quin segle viuen. En qualsevol cas d'aquesta decisió només n'acaba sortint un damnificat: la pròpia cadena comercial, que perdrà les vendes d'una bona quantitat de llibres i, al mateix temps, quedarà retratada com a defensora d'un dels éssers més foscos i corruptes que han poblat la vida política espanyola.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Salvador fletxa Manresa
15 de desembre de 2007, 14.34 h

Vergonyós. Però crec que saben perfectament en quin món i segle viuen, el de la prohibició de revistes i partits polítics amb la complicitat de la justicia i els diaris i televisions aplaudint.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marc fletxa L'Hospitalet de Llobregat
14 de desembre de 2007, 10.10 h

Això em recorda molt al cas de la retirada de discos del grup de rock basc "Soziedad Alkoholika" per PRESUMPTE enaltiment del terrorisme. Ja fa uns mesos que el Tribunal Suprem va donar la raó als músics i va condemnar l'AVT a pagar el cost de tots els judicis als quals van dur al grup, empesos pel seu odi cap a tothom qui no se sent espanyol.
"El Corte Inglés", però, em sembla que no s'ha fet pas enrere i els discos de "Soziedad Alkoholika" segueixen censurats als seus centres. Lamentable... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.