directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 02:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 15 de gener de 2008 05:00 h

Van forts

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

mallorca 300 vaig forts
Comparteix
   


A Mallorca van molt forts.

Cansats que els ídols dels Països Catalans no tinguin les seves superproduccions a Hollywood -quan veure'm als Almogàvers en una superproducció?- i decebuts per les adaptacions que Espanya dedica als clàssics catalans, com aquella nefasta Tirante el blanco de Vicente Aranda, els illencs s'han dedicat a fer-se les seves pròpies produccions.

No es tracta de produccions noves, ja que per passar una bona estona no cal arruïnar-se, i aprofiten films ja fets, com Braveheart o El senyor dels anells, per afegir-hi un doblatge illenc que altera totalment el sentit de la pel·lícula i la fa molt més divertida i local. La primera d'aquestes adaptacions fou 'Vaig fort', un doblatge de Braveheart que va portar-nos personatges tan entranyables com 'el tio Conco', un vell homosexual que vol sodomitzar al Mel Gibson nen, així com d'altres bestieses per l'estil.

Podeu veure'l per capítols a Youtube o descarregar sencer el film amb programes com l'e-mule. Aquest vaig fort va tenir tan èxit que a Mallorca comercialitzen samarretes i altres productes de marxandatge relacionats amb Vaig fort. Després del Braveheart balear va venir La comunitat de'n Panereta, un doblatge de la primera part del Senyor dels anells que també té moments antològics. Sense anar més lluny, els orcs i diversos enemics són "els latin kings", de manera que quan els protagonistes comencen a sentir reggaeton ja saben que han de córrer per fugir. Podeu veure'n el tràiler i descarregar el film complet a l'e-mule.

El darrer dels projectes d'aquesta colla de mallorquins és '300, la Reconquesta de Mallorca', que adapta el film 300 a la reconquesta de Mallorca per part de Jaume I. El tràiler, com tots els projectes dels Vaig fort, és de visionat obligatori. Gaudiu-ne!




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
19 de juliol de 2013, 04.56 h

#9 calla tanoca, si depengués del PP o C's ja estaria tancada. Se'n han fet farts d'avisar que cal tancar televisións autonòmiques desde Madrid!!! Aquesta cadena només existeix perque la van voler els catalanoparlants...ni tant sols és autonòmica així que tanca la voca invasorbotifler!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.