directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 20:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 31 de desembre de 2007 05:00 h

Astúries, sense cap problema

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

asturies handbol
Comparteix
   


Entre els molts atzucacs en la relació amb l'Estat espanyol que ens ha portat aquest 2007, hi ha celebració del polèmic Catalunya-Espanya de futbol sala, celebrat el juny passat al mundial de Yakutsk (Rússia), que tantes riuades irades de tinta va fer córrer.

Pels mitjans més espanyolistes semblava que es trencava el país, i els més ultres cridaven a l'exèrcit per retornar el "seny" als carrers. L'enfrontament de "separatistes catalans" contra "la roja" semblava llavors intolerable, i les pressions de l'ambaixador espanyol a Rússia per tal d'evitar el partit demostraven fins a quin punt el PSOE va fer d'evitar aquell partit una qüestió d'Estat.

El partit va disputar-se, Catalunya va vèncer i tot plegat va servir per normalitzar uns partits que, d'aconseguir aviat l'oficialitat de les nostres seleccions, seran habituals en competicions internacionals. Ara bé, el cristo que les Espanyes van muntar fou monumental, ben paradoxal al silenci mediàtic amb què s'ha vist envoltat l'Astúries-Espanya d'handbol celebrat aquest dissabte.

En aquest cas cap mitjà de comunicació espanyol va fer-se ressò de "l'amenaça" i el partit va poder desenvolupar-se sense més interès que el purament esportiu. De nou, la doble vara de mesurar espanyola. Pels interessats, Astúries va perdre contra el combinat espanyol de dos gols (26-28) després d'encapçalar el marcador durant bona part del partit.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
3 de gener de 2008, 13.56 h

Està molt bé tot això. Ens tindríem de començar a preocupar si els espanyoleitors no es queixessin de totes les iniciatives nacionals catalanes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 de gener de 2008, 18.26 h

La resposta es sencilla i ho defineix molt clarament una frase que als asturians els encanta :"Asturias es España, el resto tierra conquistada".
I nosaltres no som de "el resto" que van conquerir els asturians. Tant sencill com aixó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Hug fletxa Begur
31 de desembre de 2007, 09.41 h

Esta clara la diferencia, Asturies no es una nació i Catalunya si. Els espanyols ho senten aixis. A mes a mes Asturies es una de les comunitats que reben mews diners per capita amb una balança fiscal positiva. Espanya nomes te que tancar l´aixeta per posalos "en vereda". No son perillosos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.