directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 20 de setembre de 2010 05:00 h

La cursa anti-immigració de PP i PxC

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

pamflet, immigració, racisme, pp, badalona
Comparteix
   


El PP veu amb nerviosisme la tirada que està tenint la Plataforma per Catalunya de Josep Anglada entre el seu electorat tradicional. Ja no és només el suport que li donen l'exdiputat popular Julio Ariza i el seu hòlgind Intereconomía, sinó que ara també s'adona que aquest suport s'està estenent entre les seves bases més intransigents.

Feia dies que Anglada havia anunciat una manifestació a Badalona en contra de la suposada construcció d'una mesquita a la ciutat. El líder local del PP, Xavier Garcia Albiol El Violent, tement que Anglada capitalitzi la islamofòbia de part del veïnat, va fer gestions d'urgència per fer-se la foto primer tot portant l'eurodiputada de Nicolas Sarkozy i regidora de Perpinyà Marie-Thérèse Sanchez-Schmidt a presumir del tema de la tolerància zero amb els gitanos.

Fins fa poc, força enquestes situaven Garcia Albiol amb possibilitats d'esdevenir la força més votada a Badalona a les eleccions municipals del maig vinent, un escenari que la Plataforma per Catalunya podria impedir si li esgarrapés alguns vots. A les municipals del 2007, el PP ja va quedar-se a només set punts del PSC, guanyador de les eleccions (28,81% de vot socialista enfront al 21,86% popular).

Ara, el propi Anglada es lamenta -a tothom qui vulgui escoltar-lo- que 'jo sóc l'original i Garcia Albiol és la còpia', a més a més que 'va ser el PP el principal responsable de la regularització que va permetre que els gitanos romanesos s'instal·lessin a Espanya el 2007. Si llavors no digué res, per què fa aquestes declaracions precisament ara? No és difícil de respondre: està nerviós davant la propera cita electoral'.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Sergi fletxa Badalona
13 de maig de 2011, 09.43 h

Menos mal que todos no pensamos igual que tu, amigo pijoprogre..
aun vives en una mentira como los políticos tradicionales? nosotros, el pueblo raso, sabemos lo que esta pasando porque lo estamos viviendo en nuestra piel y actuamos en consecuencia! da igual si nos llaman fachas, xenòfobos y demás hipocreasias..

pijoprogres y perroflautas no ¡¡gracias!!
per una catalunya catalana, vota Pxc!! primer els de casa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Som i serem! fletxa Tordera
20 de setembre de 2010, 23.42 h

El problema no es només la trista existència de partits neo-feixistes,racistes, i xenofobs; sinó que a sobre hi ha gent tant ignorant que els vota... gent -sens dubte manipul.lada- que no saben ni a qui voten... Lamentablement a Badalona, Sant Adrià de Besòs, Sabadell, Manresa, Baix Llobregat, Maresme, Vallès, etc. Hi ha un excés d`inmigració, i la gent ja n`está farta... Quan la verdadera culpa d`aixó es del desastrós sistema d`inmigració espanyola i catalana. Está clar que els po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.