directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 1 de juliol de 2010 05:00 h

Laporta i l'ordinador robat

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant




Comparteix
   


Com si d'una novel·la policíaca es tractés, el robatori de l'ordinador portàtil de l'ex president del Barça Joan Laporta, l'abril del 2008, té visos de convertir-se en un altre episodi d'espionatge a Can Barça. Molt se'n va parlar i especular llavors sobre el furt que havia patit el president mentre presenciava la semifinal de Champions entre Barça i Manchester United, i fins i tot es va arribar a acusar a Laporta de bastir una maniobra per impedir, amb la denuncia del seu robatori, que es fessin públiques unes fotografies i informacions comprometedores.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació, però mai van marcar una línia clara de recerca que dugés a algun lloc. Tampoc en van treure l'aigua clara quan van investigar els despatxos i accessos del club per allà on, suposadament, havia passat el lladre. Res de res excepte una petjada sobre un full de paper. Després d'una exhaustiva recerca, el pobre resultat obtingut van fer disparar unes sospites que s'han vist ampliades amb la difusió per part de El Periódico d'un vídeo extret de les càmeres del club on es veu un home passejant tranquil·lament pels despatxos. Ocultant-se la cara amb la visera de la gorra, el presumpte lladre no sembla que tingui molta pressa per cometre el robatori. Fins i tot s'entreté a beure aigua abans d'agafar l'ordinador del president i marxar sense deixar cap empremta excepte la marca del seu calçat.

Ordinador sofisticat
L'ordinador de Laporta era un sofisticat model amb un sistema de seguretat que activava un senyal detectable per la policia si es connectava a Internet. Tal refinament tecnològic semblava que havia de facilitar la detenció del delinqüent, però ni així. Al llarg dels tres mesos posteriors al robatori, la policia va tenir sota vigilància l'ordinador de Joan Laporta per si feia us de la xarxa, però l'espera ha acabat per desesperar al cos policial que creu que no hi haurà més novetats sobre el tema i que, probablement, l'home del vídeo és un oportunista que va aprofitar les circumstàncies. Laporta per la seva banda va declarar el passat dimarts al diari Sport, que no sabia res del seu portàtil i que li preguntaria al director de seguretat del club. Hi ha qui pensa, però, que alguna cosa no encaixa i que les circumstàncies que va aprofitar el lladre, no estan gens clares.

Curiosament, la noticia s'ha publicat aquest dimecres coincidint amb l'anunci  del nou partit de Laporta que durà el nom de Democràcia Catalana que presentarà el proper divendres. El diari sembla que vulgui embrutar la figura de l'ex president blaugrana abans que faci definitivament el salt a la política catalana, alhora que es s'ha vist  una voluntat d'entelar el darrer dia de Laporta al capdavant del club.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
1 de juliol de 2010, 18.51 h

-mai NO van trobar CAP línia clara de recerca que dugués ENLLOC. Tampoc NO en van treure l'aigua clara.
-fugir. No 'marxar'


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Clara fletxa Barcelona
1 de juliol de 2010, 14.08 h

Laporta estem amb tu, Democràcia Catalana per la victòria i la independència!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de juliol de 2010, 06.36 h

L'ordinador està a casa del sogre, l'Echevarría. Ho sap tothom. El Laporta se'l va deixar i tenia por que revelés informació. A fi efecte d'evitar-ho va posar la denúncia per si tenia la temptació de fer córrer informació. Tot deriva de la mala relació entre Laporta i el seu exsogre a propòsit de la separació de Laporta i la filla d'Echevarría, Constanza.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.