directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 17:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 30 de juny de 2010 05:00 h

Caça de bruixes a TV3?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

seu tv3 televisió catalunya
Comparteix
   


A primers d'any, la presentació en societat del grup d'opinió Control Ç, que aplega treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) descontents amb els actuals marcs informatius de TV3 i Catalunya Ràdio, va causar una gran expectació entre els sobiranismes. El fet de conèixer que hi ha treballadors de Televisió de Catalunya descontents amb la deriva espanyocèntrica dels informatius de l'emissora va encoratjar bona part de la ciutadania, que veia que no tot està perdut dins 'la nostra'.

Precisament l'entrevista de directe!cat a un dels portaveus del lobby va ser una de les poques ocasions on es va donar veu a la trentena de treballadors descontents. Denunciaven que actualment s'està fent una 'televisió autonòmica regional' enlloc d'una televisió nacional, i insistien que si s'acabar fent una televisió espanyola 'valdrà més plegar'.

Sis mesos després, les mobilitzacions promeses pels Control Ç no han tingut lloc, i ara per ara sembla que el grup de pressió s'hagi esfumat. Els motius? El ressò als mitjans que va tenir la presentació del lobby va causar malestar a la direcció de l'emissora, bàsicament a la directora d'informatius, Rosa Marqueta, de qui depèn en bona part el marc conceptual dels informatius. Segons membres del col·lectiu, davant una possible caça de bruixes des de dalt les reivindicacions es van desinflar, i en l'actualitat els Control Ç es troben pràcticament desmobilitzats.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
30 de juny de 2010, 18.02 h

Em sembla molt honorable d'aquest grup de persones, plantar cara als botiflers de TV3. De fet, fa molt, molt de temps que vinc observant "l'espanyolització perfecta" (com la pel·lícula La Marea Perfecta) d'aquesta cadena, la qual suposadament diuen que és la Nacional de Catalunya. Quina fal·làcia. Ometen descaradament la política de Catalunya, per només editar l'espanyola. Les enquestes en castellà, el català menyspreat pels mateixos presentadors i corresponsals i tot un seguit d'altre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.