directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 22 de setembre de 2010 04:59 h

Hospitalet: si et mous no surts a la foto

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

celestino corbacho
Comparteix
   


El Diari de l'Hospitalet, publicació municipal de l'Ajuntament, sembla que té lapsus en recordar els visitants en alguns esdeveniments de la ciutat. És el cas de la popular Fira de Bellvitge que coincideix sempre amb l'inici del curs polític pels volts de la Diada.

Enguany, la publicació ha recollit la visita de tots els caps de llista de les formacions parlamentàries encapçalades per Montilla i l'exalcalde i properament exministre de Treball, Celestino Corbacho. La segona en aparèixer fotografiada és Alícia Sánchez-Camacho. El tercer retratat és Joan Herrera i el darrer, Artur Mas. Tots excepte la visita del candidat d'ERC, Joan Puigcercós. De la mateixa manera que en les cròniques no es recull la visita institucional en la jornada inaugural del conseller republicà Jordi Ausàs.

Des d'ERC asseguren que hi ha hagut 'consigna i revenja' perquè des del consistori de la segona ciutat de Catalunya no s'ha paït gens bé que denunciés les males pràctiques en el reciclatge dels residus de la Fira de Bellvitge, denunciats pels republicans en diversos fòrums i que no haurien agradat l'alcaldessa Marín. 


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.