directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 10:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 28 de desembre de 2010 05:00 h

Objectiu: 10 de juliol de 2011

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


L'esperit del 10 de juliol s'ha convertit en moneda de canvi, i polítics catalans de diferents colors i ideologies no dubten a invocar-lo quan els convé per causes aparentment oposades.

Per tal que aquell clam inequívocament independentista no es perdi ni sigui utilitzat pels partidaris del clàssic autonomista del peix al cove, un col·lectiu de patriotes anomenat 'Catalunya desperta!' estaria començant a treballar i mobilitzar-se per tal de mantenir encesa la flama d'aquella jornada històrica i preparar noves manifestacions. De moment disposen d'un lloc web des d'on rebre adhesions, i sembla que ja haurien demanat reunir-se amb la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, per tal de conèixer de primera mà l'opinió de l'entitat que va impulsar la gran manifestació.

També s'especula que, si s'aconsegueix prou massa crítica, el col·lectiu 'Catalunya desperta!' podria impulsar una nova manifestació el 10 de juliol de 2011, en aquest cas, però, encapçalada per una estelada gegant, amb la voluntat de reivindicar la independència de Catalunya com la única solució a les agressions constants per part de l'Estat.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Galderic fletxa Perpinyà
7 de gener de 2011, 16.39 h

Sense dubtar de la bona fe d'aquesta gent, des de la Catalunya Nord restem una vegada més sorpresos de l'ignorancia d'alguns sobre quin és el nostre país. Veure que el símbol triat és un gall fa molt dificil que els nord catalans podem sentir-nos identificats amb un animal que, a part de ser la sola bestia prou cunya per cantar quan té els peus dins la merda, representa el símbol de França. Fa el mateix efecte que si els nord catalans que creiem en la llibertat dl nostre poble triessim ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
ARA NO TOCA fletxa ARA, SOCIOVERGÈNCIA i UNIÓ.
28 de desembre de 2010, 19.04 h

ARA com llavors i com diria aquell que d'això en sap un rato llarg : ARA NO TOCA..


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3 Oriol Jordan
28 de desembre de 2010, 17.20 h

No ens desesperem, els grans canvis de fons valen temps. No podem fer canviar de cop la mentalitat de tot un poble. Poc a poc i bona lletra, amb el pas dels anys ho estem aconseguint. Paciència, encara ens queda picar molta pedra fins arribar-hi. Però cada dia hi som més a prop.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
catlliure fletxa paisos catalans
28 de desembre de 2010, 12.05 h

Doncs a casa hi varem anar tots i alguns vam ser voluntaris. El proper dia 10J hi tornarem, pq Catalunya esta per sobre dels homes, i tot i tenir la mala sort de viure.hi en una epoca de babaus, botiflers incoherents i fraticides, els que tenim clar el que volem i perque no podem quedar-nos a casa, ans al contrari, hem de lluitar i perseverar fent pinya.
||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 de desembre de 2010, 11.54 h

Sentint-ho molt, a mi no m'hi veuran pas, "gat escaldat, surt d'aigua calenta". Recordo amb quina il·lusió vaig anar i tornar d'aquella manifestació del 10 de juliol últim. La meva joia era immensa i dintre meu pensava: Ara sí que ja tenim la independència. Ai las !!!!, tot quedà en un foc d'encenalls. Ara i avui penso: És possible que a Catalunya hi hagi tants de botiflers i que bona part d'aquells manifestants que clamaven per la independència, s'hagi donat el govern de Catalunya a u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.