directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 15 de febrer de 2011 05:00 h

La CORI de Santa Coloma

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


La CORI crea escola. A Santa Coloma de Gramenet, un grup de ciutadans vinculat anteriorment al moviment ciutadà Gent de Gramenet ha decidit deixar aquest col·lectiu, al que acusen de burocratitzar-se i 'recollir els pitjors vicis dels partits', i formar una plataforma política pròpia que intentarà canviar la ciutat des de la ironia i l'humor.

Van començar a articular-se a través de la revista satírica 'La que faltava!', i l'èxit de la pàgina web els ha portat a registrar-se com a partit polític del mateix nom, La que faltava! (LQF!) que es presentarà aquest divendres en una festa que es clourà una imitació d'acudits de l'Eugenio.

La voluntat dels impulsors de LQF!  és articular propostes ciutadanes sense perdre el sentit de l'humor, però encara no tenen clar que s'acabin presentant a les municipals del maig. La prioritat ara per ara és continuar cohesionant el grup, que engloba molta gent implicada en diverses entitats de Santa Coloma, i preparar la comparsa d'aquest Carnestoltes.

Respecte a la inspiració reusenca, els responsables de LQF! no defugen que el seu partit satíric podria tenir 'certa similitud' amb la CORI. 'De fet al programa de la CORI hi ha certes parts que són molt serioses, en polítiques socials la CORI té propostes interessants', reconeixen. Ells aposten per fer una cosa similar però d'una estètica més moderada, amb propostes ciutadanes que afrontin la política local i la crisi econòmica amb sentit de l'humor, i des d'un fons d'esquerres i molt crític.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.