directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 22 de febrer de 2011 05:00 h

Partidisme a costa de TV3

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


No cal ni dir que el principal culpable de l'apagada de TVC és Francisco Camps i la seva persecució sectària de tot allò que porti 'Catalunya' al nom, però la recerca de responsabilitats en aquesta qüestió sovint ha caigut en el partidisme més barroer. Només cal mirar les declaracions que ha fet CiU els darrers mesos per trobar un exemple d'aquesta utilització interessada d'un desastre nacional.

Arran de l'apagada d'aquest dijous, el portaveu del Govern, Francesc Homs, va demanar a l'Executiu espanyol que actuï 'en tot el que pugui' per resoldre aquesta situació. Homs es referia a impulsar la tan esperada reciprocitat entre territoris, que depèn del Ministeri d'Indústria espanyol, i més tenint en compte que Canal 9 ja es veu a Catalunya. Respecte a la part de responsabilitat que recau en la Generalitat, el portaveu del Govern assegurava que es continuarà fent tot el possible 'en tots els nivells', mantenint, deia Homs, la manera d'actuar de l'exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras.

Les actuals paraules d'Homs xoquen frontalment amb l'atac contra Tresserras que Joana Ortega, l'actual vicepresidenta de Mas, va impulsar arran del mateix tema quan CiU era a l'oposició. Llavors Ortega va deixar de banda les responsabilitats del Govern espanyol, i no va dubtar a acusar el govern tripartit 'i en especial el Conseller Tresserras' de 'manca d'ambició nacional' en impedir que la Generalitat Valenciana perseguís TV3.  En un escrit incendiari al seu blog ara no fa un any, Ortega acusava Tresserras de no fer res per impedir que TV3 i Catalunya Ràdio emetin al País Valencià, acusant-los de no defensar 'el clam popular'.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Joan fletxa Girona
22 de febrer de 2011, 19.51 h

Companys de directe.cat. Aquest article no surt signat ni la foto identificada. No tinc clar si la persona de la foto és un membre del govern català, o valencià, o l'autora de l'escrit. Suposo que deu ser l'Anna Ortega, de presidència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Robert fletxa bcn
22 de febrer de 2011, 11.37 h

El sectarisme habitual de CiU... Aquesta gent estan fent exactament el contrari del que predicaven. L'enganyifa col·lectiva és monumental. Si continuen així, a les pròximes eleccions punxaran com un globus, i altres partits n'agafaran els trossos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pasbort fletxa Vila-real
22 de febrer de 2011, 11.33 h

Quan hi han APAGADES no es paguen sempre INDEMNITZACIONS?,en quan millore la meua salud.......


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.