directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 18 de febrer de 2009 05:00 h

Silenci a Canal 9

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

canal 9 rtvv
Comparteix
   


De ben segur que si us pregunten quin és el tema polític més comentat als diaris i telenotícies d'arreu de l'Estat espanyol, ho tindreu clar. La trama de corrupció i espionatge del Partit Popular, que va donant dia rere dia nous titulars i generant situacions fins i tot còmiques, està en boca de tothom i si algú ens assegura que no en sap res serà lògic pensar que està fora de la realitat. O pot ser que no.

Es podria donar el cas que hi hagués algú que visqui al País Valencià i tingui com a únics mitjans de comunicació Canal 9 i Ràdio 9, que deu ser l'única televisió de tot l'Estat que no ha parlat de la investigació de Garzón a càrrecs del Partit Popular, en els què també podrien estar implicats membres del PP valencià.

Així ho ha denunciat la Unió de Periodistes Valencians (UPV), que ha demanat el cessament d'Anxo Quintanilla i Javier Gomar, directors de Televsió Valenciana i Ràdio 9, per considerar que aquestes cadenes 'no només oculten informació sinó que a més ofereixen notícies esbiaixades' i afegeixen que han fet 'una apagada informativa'.

El fet és greu, però més ho és encara si repassem les queixes que s'acumulen per ocutar informació en altres casos que afecten negativament al PP.

Aquest passat mes de juliol, sense anar més lluny, l'exconseller d'Obres Públiques de la Generalitat Valenciana i exalcalde d'Oriola, Luis Fernando Cartagena (Viquipèdia), va ingressar a presó acusat de falsedat documental i malversació de fons públics. En aquella ocasió els sindicats van posar de manifest que els informatius del migdia només havien dedicat 27 segons a aquesta qüestió i que a l'informatiu del vespre ja ni tan sols en van parlar. A més, se'ls va passar per alt explicar que Cartagena era membre del PP.

Les manifestacions en defensa de l'emissió de Televisió de Catalunya al País Valencià també van ser silenciades i el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha rebut més d'una queixa sobre aquest assumpte.

Segurament, mai abans les notícies protagonitzades pel Partit Popular havien tingut tan poc ressò a la Ràdio i Televisió Valenciana.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
6 de març de 2009, 11.42 h

No els critiquem tant, perquè a can TV3, passa exactament el mateix. Potser no serà per corrupteles, però mai ens parlen de la política catalana. Sempre ens adrecen les informacions cap al País Basc, Gaza, Obama, Iran, Iraq, i finalment, com no podria ser d'altra manera, el futbol. És a dir que, a Catalunya tal com deia l'ànsar "Catalunya(espanya)va bién". La notícia ha de ser molt important, perquè ens parlin de política catalana. O sigui que senyors, tant se val Canal 9 o Ràdio 9),... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Barcelona (abans Castelló)
18 de febrer de 2009, 21.09 h

Què estrany ! Si els del Canal 9 tenen fama de ser els més imparcials de tot l'espai televisiu "blavencià" !



No se si es nota la ironia, però molts ací, a Catalunya (excloent-hi els lectors de directe.cat), semblen desconèixer fins a quin punt la societat valenciana està manipulada, i d'ací que sempre guanyen eixos del PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.