directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 02:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 7 de març de 2011 05:00 h

Canal 9, transportistes de cocaïna?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Ahir ens fèiem ressò de les greus acusacions que es recullen en el darrer llibre de l'històric ultra espanyol Ricardo Sáenz de Ynestrillas sobre la suposada connivència del PP valencià amb l'extrema dreta per evitar que aquesta els hi esgarrapés algun vot clau en les eleccions de 1999, les primeres després que Zaplana aconseguís assaltar la Generalitat el 1995.

A La reconquista del Estado, Ynestrillas entrevista l'exactivista ultra valencià Juanma Crespo que dóna detalls d'empresaris valencians vinculats a la corrupció i al tràfic de drogues. L'acusació més bèstia de Crespo s'adreça contra l'ens que gestiona els mitjans de comunicació públics del País Valencià. Crespo assenyala que 'l'esmentat empresari feia portar mensualment centenars de quilos de cocaïna des de Madrid a València per a la seva distribució'. El més sorprenent és que assegura que, per a major seguretat en el transport, la droga viatjava a bord de camions de Canal 9. Unes acusacions dignes de ser investigades d'ofici per Fiscalia per tal d'avalar o enterrar una acusació tan greu que, de contenir indicis veritables, podria tacar greument la reputació del canal públic del govern de Francisco Camps.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
10 de març de 2011, 11.42 h

SI, SI, SI, però compara els periódics actuals amb els de l´era franquista i digues qué ha canviat? segurament els AMOS tindran també 400400 euros i necessiten "borregos" que els compren i prou!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.