directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 7 de març de 2011 05:00 h

Sortu sí, Alianza Nacional no

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

urna robada, alianza nacional, terrassa decideix, consultes
Comparteix
   


A l'Estat espanyol la llei no és igual per tothom. Només així s'entén que les iniciatives polítiques de l'esquerra abertzale siguin reiteradament il·legalitzades i, per contra, la violència sistemàtica que practica la ultradreta espanyola no comporti la il·legalització de formacions com España 2000 o Alianza Nacional.

El cas d'Alianza Nacional és especialment paradigmàtic. Aquest diumenge va fer un mes que la formació ultra revelava al seu web una fotografia de la urna que van robar violentament durant la consulta de Terrassa, amb un text on confessaven que el robatori l'havien realitzat sis militants de la seva secció barcelonina.

Tot i vantar-se públicament al seu web oficial d'un robatori amb violència, ningú ha fet res contra Alianza Nacional. Les denúncies dels voluntaris de Terrassa Decideix i de l'Ajuntament de Terrassa segueixen el seu curs, però no hem vist cap polític de primera línia que demanés la il·legalització de la formació, ni cap fiscal que obrís diligències per aplicar-los la llei de partits. I això que la polèmica legislació impulsada per José Maria Aznar deixa ben clar que s'impedirà la participació política d'aquells partits que, 'de forma reiterada i greu, atemptin contra el règim democràtic de llibertats', supòsit que encaixa perfectament amb el reguitzell de delictes i polèmiques que envolten Alianza Nacional.

Una prova més, l'enèsima, de l'arbitrarietat i la parcialitat de la justícia espanyola.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
8 de març de 2011, 10.34 h

#4 Molt bona definició heu fet de les realitats que avui en dia encara estem patint i arrossegant. El més penós, és que tot això és ben vist per part d'una comunitat que es fa dir la Comunitat Europea i "vetlladora" de les democràcies i drets constitucionals i humans. Tots plegats aquells polítics, no són més que una colla de dropos, perquè el què expliqueu, prou ho saben que està passant i QUE ESTEM PASSANT ESPECIALMENT NOSALTRES ELS CATALANS, però fan com aquells micos que es ta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Untikesk fletxa Figueres
8 de març de 2011, 09.29 h

I què podiem esperar de l’estat espanyol? Recordem que és l’estat de l’Europa occidental que va conservar un dictador feixista fins trenta anys després de desapareguts Hitler i Mussolini. Encara avui hem d’engreixar un monarca IMPOSAT per Franco, i una bandera i un himne (els espanyols, vull dir) també imposats pel dictador feixista.

L’estat espanyol basa la seva legitimitat en dues fal.làcies, l’una el casament de dos monarques ignorants i bel.licosos fa més de 500 anys, els... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi fletxa Bcn
7 de març de 2011, 11.37 h

Per al primer comentari, en especial:
Hi ha una altra notícia al directe.cat que parla del finançament que va fer en Zaplana d'aquests grups, amb fons públics. No ho dubteu pas, l'estat espanyol finança grups terroristes, i després tenen la barra de il·legalitzar partits sense arguments legals vàlids ("denuncien ETA però no ho diuen de debò" quin jutge d'un país democràtic podria utilitzar un argument tant ridícul per il·legalitzar un partit polític?).


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
7 de març de 2011, 11.10 h

Quan dieu que cap polític de primera línia ha fet cap manifestació sobre el tema que exposeu, que jo sàpiga, ni tant sols ho han fet els del" millor govern de tots". Ni ho faran ja que són de la mateixa camada, car a ells ja els va bé, donç el seu delegat a madrit, el súper abanderat Duran y Lérida, és contrari a aquestes consultes. Per tant, no cal que ens escarrassem, perquè fins que no tinguem una independència consolidada, la justícia ecspanhola només és vàlida per als ecspa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
albert fletxa Masnou
7 de març de 2011, 07.15 h

s'ha de tenir en compte que Espanya és un dels principals fabricant i venedor d'armes de guerra que en contra de les seves propies lleis ven armes a païssos en guerra i a grups terroristes a través de païssos pantalla com Ghana.
Ves a saber si aquests grups ultra son clients seus


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.