directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 7 de maig de 2009 05:00 h

El PSC renega del pacte basc

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

logo psc
Comparteix
   


El PSC, el partit del Si tu no hi vas, ells tornen, el partit de Fets i no paraules, ara fa esforços per desmarcar-se del pacte que els seus companys del País Basc han subscrit amb el PP i el beneplàcit d'UPyD. El butlletí oficial del PSC del mes d'abril, Endavant, inclou un còmic d'allò més surrealista que pretén posar al mateix sac els líders del PP, CiU i el PNB.

La suposada gràcia del còmic és que tant Rajoy, com Mas i Ibarretxe estableixen una aliança per retornar al poder. El militant socialista que llegeix l'Endavant pot entreveure una suposada conxorxa en el cas de CiU, que pot mirar de cercar un pacte amb el PP per a treure Montilla de la Generalitat.

Més difícil d'entendre serien els motius que tindria el marcià Ibarretxe i el conjunt del PNB per pactar amb Rajoy, si és precisament la formació popular la que ha fet tot el possible per foragitar-lo de la presidència, donant suport al PSE.

Com venen els socialistes catalans a la seva pròpia militància l'acord PSE-PP-UPyD? De moment, amagant el cap sota l'ala. El PP és el llop, i CiU i PNB s'hi encomanen.

Senyors? Però que no pacteu també amb el PP a l'Ajuntament de Barcelona i al País Basc? 'Això no toca', que diria aquell...

Còmic del PSC 'Tot s'hi val...?'




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Tomppa fletxa Sabadell
7 de maig de 2009, 12.51 h

Es igual quin partit espanyolista mana a Madrdid, PP o PSOE, gol i unica gol ha de ser independència, però que fan la gent a Madrid no es important però com pensen la gent al carrer, si no es pot anar a forn de pà i parlar en català, doncs que serveix a quiexar de la gent a Madrid ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de maig de 2009, 12.25 h

Aquest còmic és propi d'autistes, que no saben que està passant al seu voltant. El PNB pactant amb el PP? Va home va! En quina galàxia viuen? "Si tu no hi vas, ells (PP i PSOE) tornen"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.