directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 30 d'abril de 2009 05:00 h

Estafa a la zona blava

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

zona blava aparcament
Comparteix
   


El nostre company del bloc Codic.cat ens n'explica una de molt forta!

El cas és el següent: dues persones que no es coneixen entre si aparquen a una zona blava de Barcelona. Cap de les dues paga el tiquet perquè pensa que els encàrrecs que ha de fer no l’entretindran més de 3 minuts.

El policia, amb el cangueli a sobre per si l’Hereu ha enviat inspectors a vigilar si posa multes o no en posa (com va passar amb les grues municipals) multa a ambdós cotxes.

Poc després arriba el primer conductor i al veure la multa, sense cap mena d’escrúpols treu la multa del cotxe del costat, a agafa la seva i la col·loca, realitzant així un intercanvi.

La multa que no era seva l’estripa i la llença. Agafa el cotxe i se’n va.

Minuts després arriba el segon conductor i veu la multa. Es dirigeix a la màquina per pagar els 8 euros per tal d’evitar que la multa sigui més extensa. Introdueix el codi que li indica el tiquet, paga i marxa.

Aquest home acaba de ser víctima d’un frau: ha pagat la multa de l’altre conductor i no ho sap. Li arribarà a casa la sanció, haurà pagat 8 euros, i no comprendrà perquè l’ajuntament li cobra per duplicat.

Segons explica, a la multa en que indiquen el procediment per a anul·lar la multa no hi figura la matrícula del vehicle. En cas que sí hi figurés, és fàcil no fixar-s’hi per que no es pressuposa aquesta mala llet.

D’espavilats n’està ple el món. Que injusta és la vida! Així que, a partir d’ara, si us multen vigileu que la sanció sigui vostra i no pas d’un altre!




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jesús (Xess) fletxa Badalona
30 d'abril de 2009, 13.04 h

Jo no sé si és frau, perquè no sé si està fet expressament, però a algunes màquines el calaix de devolució de monedes no és tancat. La plataforma de recollida no està unida a les parets, creant forats a banda i banda, per on s'escolen monedes que la màquina ja ha tornat. Deu ser ben fàcil provocar-ho, oi??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.