directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 13:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 29 d'abril de 2009 05:00 h

Carretero i López Tena, els favorits

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

carretero, lópez tena
Comparteix
   


El blocaire Pere Cardús ha proposat als internautes que votin qui creuen que hauria d'integrar 'una candidatura independentista transversal per declarar unilateralment la independència', en consonància amb l'article escrit per l'exconseller de Governació i des de dilluns exmilitant d'ERC, Joan Carretero. Les preferències dels internautes s'han decantat pel propi Carretero i pel president del Cercle d'Estudis Sobiranistes, Alfons López-Tena. Els polítics en actiu (des d'Artur Mas a Joan Puigcercós o Josep-Lluís Carod Rovira) són els que han obtingut menys vots.

Precisament, aquest cap de setmana s'ha sabut que Carretero i López Tena havien mantingut un parell de reunions i s'havien mostrat disposats a col·laborar en el futur, per bé que López Tena ha reiterat que se sent molt còmode a CDC.

Els candidats de CiU i ERC a les eleccions europees, els independents Ramon Tremosa i Oriol Junqueras, han obtingut millors resultats que no pas els líders de les respectives formacions. Obtenen també molt bons resultats el sociòleg Salvador Cardús, l'economista Elisenda Paluzie i filòleg Toni Strubell.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
1 de maig de 2009, 14.09 h

100% d'acord amb el company J.Garriga, i 100% en desacord amb el company SEMPRE ERC.

Jo soc militant des de fa anys i t'asseguro que no ens fa falta infiltrats. Nosaltres sols ens bastem i sobrem. Recorda en Colom i la Rahola, l'Hortalà i ara els maldestres de la direcció que patim.

Però si de tot aquest caos en sortís una opció amb cara i ulls i amb gent com el López Tena, i el Carretero, el Víctor Alexandre , el Junqueras i tants d'altres decebuts, jo no m'ho rumiaria pas ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
30 d'abril de 2009, 12.35 h

CARRETERO, es un beneït de bona fe, rodejat i manipulat per uns quants militans d'ERC, que en realitat son infiltrats sociates dins de ERC, des de fa uns anys. Per destruir.la des de dins mateix..i provocar els seu enfonsament.

De la mateixa manera que els submarins sociates, estan alimentant a Carretero, ni han també, de convergents.

Des de fa anys que a ERC si han incorporat gent, sense cap mena de control. Les caixes "negres" de CDC i PSC, donen per pagar molt i a molts per fer ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
J.Garriga fletxa Vallés Oriental
30 d'abril de 2009, 11.31 h

Per aquí és per on hem d'anar, donant la confiança i la força dels nostres vots als autèntics independentistes (d'esquerres, centristes ó dretans, aixó no importa), quan tinguem l'independència ja parlarem d'aquestes diferències de matís. Convindría que s'ajuntéssin tots élls en una sol partit ó coalició i, si van tots a una sense fisures, llavors ens en sortirem perque donaràn confiança i tindràn el recolçament del poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
29 d'abril de 2009, 20.42 h

El LOPEZ, es un convergent mes i prou. Si ell diu el que diu i al damunt diu que es troba còmode a CDC...vol dir que porta una "empastifada" mental. Encara que i mes ben segur, que el que es tracta, es d'enganyar a la bona gent, que s'el escolta.

Es l'estil "convergent"....excitar al personal de fora i practicar el "coiutus interruptus" amb els de dins de casa seva. Es l'història de sempre.

Es l'estratègia endegada pel MADI, ja fa uns anys. Amb el TREMOSA per un costat i amb el L... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.