directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 5 de maig de 2009 05:00 h

L'oient no és ruc

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

catalunya radio catradio logo rac1
Comparteix
   


Les últimes dades de l’EGM, les xifres oficials sobre les audiències de ràdio, van donar per primera vegada RAC1 com a vencedora davant de la seva principal competidora: Catalunya Ràdio.

De fet, si fem una ràpida comparativa entre els programes forts de les dues cases, no hi ha color. Neus Bonet no ha aconseguit millorar ni tan sols mantenir les dades d’audiència que va deixar Antoni Bassas, que fou líder indiscutible durant anys a la franja dels matins amb audiències rècord. Sembla ser que Jordi Basté, amb el seu estil tan personal, ha aconseguit captivar l’audiència que es trobava perduda amb la marxa d’en Bassas.

En Manel Fuentes tot i començar una hora més d’hora que els seus competidors directes a RAC1, en Toni Soler i companyia, tampoc acaba de despuntar. De fet, el programa que fa porta el mateix títol que el que va fer a RAC1: ‘Problemes domèstics’. Tot i això semblen programes ben diferents, tot i mantenir el format. Es nota, per tant, com n’eren d’importants l’Òscar Andreu i l’Òscar Dalmau ara fitxats pel Soler.

A la tarda i a la nit també guanya l’emissora del grup Godó. Del programa ‘Hem de parlar’ de l’emissora pública no en farem gaires comentaris. No calen. En Toni Clapés i la seva colla donen mil voltes a la competència amb el programa ‘Versió RAC1’. Per acabar, a la nit, franja pels esports, l’equip d’en Joan Maria Pou continua captant adeptes. El programa ‘Els millors anys de la nostra vida’ no lidera amb claredat.

Per tant, davant d’aquest panorama l’oient no és pas ruc i decideix i tria el que més li agrada. Una prova la tenim en aquestes dues fotos extretes del bloc de David Rodríguez.

Com podeu comprovar és el dia de Sant Jordi i les dues emissores catalanes munten dos grans carpes per emetre en directe des del mateix centre de Barcelona. Entre les dues fotos, assegura l’autor, només hi ha 30 minuts de diferència.

Una imatge val més que mil paraules!


 





MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.