directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 29 d'abril de 2009 05:00 h

L'SGAE va a la feria

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

fira abril barcelona
La Fira d'Abril l'any passat a Barcelona

Comparteix
   


Sembla que la SGAE s'ha assabentat de l'excel·lent salut econòmica de la Feria de Abril, el circ que des de divendres i durant 10 dies impedeix dormir als veïns de Sant Adrià del Besòs. Fidels als seus principis recaptatoris, la SGAE ha decidit enviar espies a les casetes de la Feria, i com ja fa amb la celebració de Sevilla, es disposa a cobrar per cada sevillana que soni.

Tant és que la fira d'enguany estigui essent deslluïda pel mal temps, amb unes mínimes de ple hivern que obliguen a amagar els vestits de sevillanes sota jerseis i paraigües. Tant és que la societat catalana continuï mostrant la seva 'desafecció' i indiferència cap a la Feria. Als mitjans, només dos articulistes han defensat la Feria dels atacs per les exagerades subvencions. Són, com no podria ser d'una altra manera, el diputat socialista Joan Ferran, que defensava al seu blog les sevillanes dels atacs de Pilar Rahola, i Toni 'no voy a parar hasta joderte' Bolaño, que des de la seva tribuna a CatalunyaPress defensava la renovació generacional dins la FECAC. Bolaño es referia a la figura de Daniel Salinero, el jove portaveu de l'entitat, a qui definia com a 'genuí representant d'aquests nous catalans que aposten per la tradició dels seus pares i per la integració de cultures'. Salinero, nascut a Catalunya i promotor de les sevillanes: el clar exemple de la integració.

Des del directe!cat ens resulta paradoxal que la FECAC es queixi dels ànims recaptatoris de la SGAE. La voracitat de la SGAE quan toca embutxacar-se calers és la mateixa que el desvergonyiment dels responsables de la Feria a l'hora de cobrar subvencions.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Ignasi fletxa Vic
29 d'abril de 2009, 22.40 h

Mai hagués pensat que estaria d'acord amb una festassa de nyegos catalans que només volen embutxacar-se calers amb els nostres impostos. Però si (només en el tema de les SGAE) ja que les sgae són els segons lladres més importants de la nostra societat avalats pel govern central espanyol, només darrera els usurers banquers. Ep! això si, legalitzats tots dos. Només faltaria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
29 d'abril de 2009, 10.56 h

Imagineu-vos que a la Festa Major de Gràcia s'obligués als carrers a posar-hi només música en català. Doncs aquests intolerants i corruptes de la Feria obliguen a que hi posin sevillanes i es queden tan amples.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Toni fletxa BCN
29 d'abril de 2009, 09.57 h

Mínimes de ple hivern? A on??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.