directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 22 de setembre de 2009 05:00 h

Al Palau, en negre si us plau!

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

palau musica blanc i negre
Comparteix
   


El cas Millet segueix portant cua. L'home que va fer-se unes reformes a casa desviant fons destinats al Palau de la Música, un dels símbols del catalanisme per excel·lència, va autoinculpar-se en una carta on afirmava que 'ningú sabia res de res' excepte Jordi Montull, Director Administratiu del Palau i a qui Millet qualificà com la seva 'mà dreta des de fa molts anys que treballem junts al Palau'.

La realitat sembla ser força diferent. Per una banda ahir es va conèixer que el síndic major de la Sindicatura de Comptes, Joan Colom, al 2002 va enviar un informe al Govern, en aquell moment de CiU, sobre l'exercici del 2000 en què advertien d'irregularitats al Palau de la Música. En aquest informe, la Sindicatura demanava que el Patronat del Palau analitzés la diferència de 31 milions de pessetes entre la declaració d'operacions en terceres persones i els comptes del consorci referides a l'Orfeó Català. 'L'Orfeó diu que va rebre vint-i-tants milions i el consorci diu que li va donar 55', va remarcar.

Aquest és un exemple que els tripijocs al Palau no estaven tan amagats o que, més ben dit, eren vox populi. De fet, sembla ser que molta gent n'estava al corrent i que, de fet, des de rangs inferiors es comentava obertament que des de direcció no s'acabava de fer joc net. Un altre exemple colpidor, fonts properes al Palau de la Música expliquen que les activitats extres es cobraven en negre. Així doncs, els bolos dels músics o els reforços que arribaven al cors o formacions musicals, tots cobraven en negre. L'economia submergida també arribava, per exemple, al Cor de Cambra. Fins fa un any els contractes estipulats eren només de pràctiques, així tenien a professionals en plantilla però amb un contracte per a becaris.

Amb aquest panorama... es podrien haver inventat un divertida rima, per intentar prendre's les coses amb humor: al Palau, en negre si us plau!




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
22 de setembre de 2009, 10.35 h

Estos hechos son una VERGUENZA para todos los POLITICOS, nos roban y no se enteran solo se preocupan de sus intereses particulares, promover referenums, los ERES tampoco los desvela ellos de momento se creen IMPRECNDIBLES pero en las próximas elecciones los votará su tia, yo no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de setembre de 2009, 10.12 h

Este es una fechoria más encubierta por CiU,Hospital General de Cataluña, caso - Treball i Turisme,Juez Estivill, Pique Vidal, B.Catalana y todavia fué distinguido con la cruz de Sant Jordi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.