directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 09:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 17 de setembre de 2009 05:00 h

L'Antifrau més socialista

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

david madero oficina antifrau
Comparteix
   


Ja han passat uns mesos d'ençà del bloqueig de CiU i PP a l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), i amb l'inici del nou curs polític l'Oficina comença a articular-se. Llavors el boicot a la nominació del fiscal anticorrupció David Martínez Madero com a director de l'OAC va obligar a modificar el sistema per assignar els responsables, que preveia una majoria de tres cinquenes parts a l'hora de nominar director, fins a l'actual majoria simple necessària que va permetre investir Madero el maig passat.

Aquests dies s'ha filtrat el nom del director d'Investigacions de l'Oficina Antifrau, que haurà d'encarregar-se d'indagar en els comptes de les diverses administracions per tal de detectar-hi irregularitats. El nou director d'Investigacions serà Josep Maria Sangenís, qui contràriament a la independència política que per llei s'espera en un càrrec d'aquesta mena, és militant del PSC des de fa anys.

Sangenís és membre de la direcció del PSC a l'Alt Penedès-Garraf, i el seu càrrec polític fins i tot li ha valgut per exercir interventor de la Generalitat durant uns anys. Abans del salt a l'Antifrau, Sangenís era membre del consell d'administració d'una empresa municipal a Vilanova i la Geltrú, Ajuntament també controlat pels socialistes.

La nominació de Josep Maria Sangenís és un mal inici per l'Oficina Antifrau, que en la seva tasca a favor de la transparència de totes les administracions hauria d'intentar mantenir-se allunyada d'influències i militàncies per tal d'actuar amb equanimitat i independència. Després d'anys de lamentar la politització dels magistrats del Tribunal Constitucional espanyol, resulta decebedor veure com l'Oficina Antifrau Catalana naixerà amb la mateixa tara i tenyida del roig PSC.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
A.M.G fletxa Tossa de Mar
18 de setembre de 2009, 12.48 h

Ai que m'he oblidat que amb la veritable careta falangista tampoc es guanyen les eleccions perquè l'engany del catalanisme es complementa amb l'engany de l'obrerisme d'esquerres. Tots dos enganys, generals i estesos com l'Editorial d'avui també exposa, es complementen i són essencials per al manteniment del "movimiento nacional" revestit de monarquia parlamentària.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
A.M.G fletxa Tossa de Mar
18 de setembre de 2009, 12.44 h

Una mostra més del falangisme operatiu de tota la política unionista. A Arenys de Munt van enviar la carn de canó del falangisme, però gràcies a les lleis electorals borbòniques i a la covardia dels dirigents catalans, el darwinisme social falangista ha triomfat apoderant-se de totes les institucions democràtiques sense necessitat de treure "camisas viejas" ni eslògans incòmodes per als socis europeus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jesús (Xess) fletxa Badalona
17 de setembre de 2009, 18.19 h

Encara gràcies que no han col·locat en Josep Maria Sala :D


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.