directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 10 de setembre de 2009 05:00 h

Continuen enterrant-nos...

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

el país polanco
Comparteix
   


Dijous passat, arran de la decisió provisional de la jutgessa per tal d'anul·lar el ple de l'Ajuntament d'Arenys de Munt que donava suport al MAPA, diversos mitjans de comunicació van donar per 'enterrada' la consulta a la ciutadania quan a la pràctica la justícia només forçava la comissió organitzadora a un canvi de local. S'hi van abonar especialment mitjans com El Mundo o La Vanguardia, però ens va xocar que mitjans catalans com l'e-notícies o el 3cat24 també seguissin la corrent prohibicionista.

Aquest dimecres, en conèixer la decisió definitiva de la jutgessa, que ha donat la raó a l'advocat falangista de l'Estat i no permet a l'Ajuntament donar suport a la consulta, hem volgut fer una repassada similar a la de dijous passat per veure si els mitjans continuen volent manipular a l'opinió pública o bé ja havien escarmentat.

Cal dir que en aquesta ocasió la majoria de mitjans han interpretat correctament la decisió judicial. Només El Mundo continua entestat a enterrar la consulta, i curiosament s'hi ha afegit aquest cop El País. El rotatiu del grup Prisa, que la setmana passada era dels pocs que interpretaven correctament la suspensió del ple, aquest dimecres s'abandona al hooliganisme espanyolista i dóna per morta una Consulta que de ben segur es celebrarà.


El País





El Mundo






MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
10 de setembre de 2009, 17.37 h

Que collons, cal esperar de la Vanguardia, El Mundo ,el País o el Peridico..?? tots son publicacions al servei del estat espanyol, sigui del color que sigui el govern de torn espanyol i el mateix pel que fa a les aspiracions nacionals de Catalunya.



La desgràcia es que a Catalunya, La Vanguardia i el Periodico son els mes llegits i al seu darrera el Pais i el Mundo. No es gens d'estrany que els ciutadans a l'hora d'anar a votar estiguin fortament influenciats per aquest mitjans, pr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.