directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 20:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 11 de desembre de 2009 05:00 h

El truc del lideratge

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

manel fuentes catalunya ràdio
Comparteix
   


Aquest dijous no ha estat un bon dia per a Catalunya Ràdio que ha vist com les dades d'audiència de l'EGM deixaven en una posició ben galdosa respecte la competència la majoria de programes de la casa. Enmig d'aquesta tempesta, la recuperació del lideratge d'El Matí amb la incorporació de Manel Fuentes ha estat el salvavides al qual s'ha aferrat l'emissora.

Si bé es pot titllar d'etapa nefasta el pas de Neus Bonet pels matins de la ràdio nacional de Catalunya, també és de justícia reconèixer que el lideratge de què es vanta ara Fuentes està reforçat pel fet que ara el programa té una hora més de durada i, per tant, suma més audiència acumulada. Els 347.000 oients de Manel Fuentes són un bon símptoma i una clara recuperació incrementant l'audiència en 41.000 oients respecte la darrera onada de Bonet.

És cert que tota recuperació porta el seu temps, però també caldria posar damunt la taula que per tal de poder parlar d'una recuperació del lideratge d'El Matí de Catalunya Ràdio en tota regla el programa hauria d'aconseguir arribar a l'alçada de les audiències d'Antoni Bassas a qui el darrer EGM va donar 412.000 oients (fent com Neus Bonet una hora menys de programa). De moment, Fuentes tan sols ha aconseguit recuperar 41.000 dels 70.000 oients que van abandonar l'emissora després de l'acomiadament del seu presentador estrella.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.