directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 07:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 17 de desembre de 2009 05:00 h

El 'mai' d'Uriel Bertran

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

25a barcelona decideix
Comparteix
   


Després del western d'aquest principi de setmana, aquest dimecres al món de l'independentisme en tocava una de romàntica, i Carles Móra, Uriel Bertran i Alfons López Tena han escenificat les paus en dues localitzacions: a Vic i davant del Parlament de Catalunya. Enrere queden els tristos retrets mutus de dilluns, que van caure com un raig d'aigua freda damunt l'independentisme després de la històrica participació del 13-D.

En una d'aquestes encaixades de mans davant la premsa, Uriel Bertran ha somrigut davant Alfons López Tena, assegurant que mai s'havien barallat, i ha explicat que la consulta de Barcelona no es celebrarà el 25 d'abril com originàriament s'havia planificat. A més Uriel ha negat categòricament que inicialment s'hagués volgut consultar la població a l'abril: 'mai no ens hem fixat el 25 d'abril com a data per Barcelona'.

Aquest 'mai' d'Uriel Bertran és exagerat, com a mínim. Quan es va presentar Barcelona Decideix tenien claríssima la data del 25 d'abril. Tant que la presentació davant la Sagrada Família era plena de pancartes i cartells enormes amb la data 25A, com la que us mostrem a continuació:






Bertran explica que va ser un error del dissenyador, atribuïble a les presses amb què es va endegar la iniciativa. Quan el grup promotor ho va veure, li va demanar que ho reformulés, però no s'hi va ser a temps.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Jordi-80 fletxa València
18 de desembre de 2009, 06.48 h

Quin allàstima fa l'Urielet. Com ja no pinta res a Esquerra, ha de fer el borinot per mil i una plataformes, xiringuitos i paraetes de tramussos. I em fa mal quan al costat del seu nom apareixen les sigles d'ERC. Que foti el camp d'una vegada ja aquest divo narcissista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
tonix fletxa Pla de l'Estany
17 de desembre de 2009, 14.54 h

Aquest noiet l'Uriel no el tenia gaire situat però en una setmana ha perdut tota la credibilitat que hagi pogut tenir mai. Per què le gent es creu tan imprescindible? (a part d'en Tena, que més que creure-s'ho, ho és). Per què tothom diu que el seu xiringuito és "l'Unitari"? Osti, Canelas, Carreteros i companyia, perquè no deixeu fer? No ho entenc. Malgrat tot, però, sembla que ens en sortirem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pau Mestres fletxa Sant Cugat
17 de desembre de 2009, 13.53 h

Com sempre l'Uriel mentint. És la vergonya de l'independentisme. El seu ego i personalisme ens porta sempre a emmerdar-nos en les seves aventures que hipotequen la bona gent d'aquest país. Que faci ja un partit per ell sol i que jugui el solitari, així no tocarà més els nasos a la gent que hem treballat a nivell local per les consultes o que és fiqui a treballar, com tots fem, que ja a viscut masses anys del cuento.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Núria fletxa Cat
17 de desembre de 2009, 13.24 h

Consulta a Barcelona: i el 10 de maig coincidint amb la consulta sobre la reforma de la Diagonal que organitza l´ajuntament? 10M? Lopez Tena I Decidim.cat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de desembre de 2009, 11.22 h

Potser la A és d'agost. El 25 d'agost seria una bona data, tothom està a Barcelona. O potser 25A vol dir 25 anys, l'edat que sembla que tingui l'Uriel Bertran. O potser 25 A vol dir 25 Alucinats, el nombre de gent que muntarà la consulta a Barcelona i la cara que faran quan vegin l'index de participació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.